Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen på jagt efter ny sejr i USA

FIA WEC 
17/09/15 

World Endurance ChampionshipEfter sejren på Nürburgring jagter Michael Christensen på lørdag en ny triumf i sin Porsche på den amerikanske Formel 1-bane i Texas, hvor han skal deltage i en afdeling af FIA World Endurance Championship.
 

Porsche-fabrikskører Michael Christensen trækker igen i weekenden i sin hvide køredragt og spænder racerselen i den Porsche 911 RSR, som han deler med østrigske Richard Lietz i GTE-Pro klassen. De to racerkørere skal deltage i femte afdeling af den eftertragtede verdensmesterskab FIA WEC, der køres på den moderne Circuit of The Americas i Texas-byen Austin.

”COTA er en både hurtig og udfordrende bane, som vækker gode minder, eftersom jeg blev nummer tre dér sidste år i den amerikanske TUDOR-serie,” fortæller en forventningsfuld Michael Christensen.


(Foto: Porsche PR)

Michael Christensen ankommer til ørkenstaten med selvtilliden i top efter en overbevisende sejr i seneste FIA WEC-løb på Nürburgring, hvor danskeren sammen med Richard Lietz, vandt med over én omgang til nærmeste konkurrent.

”Vi kørte et fuldstændigt fejlfrit race i Tyskland, og arbejder benhårdt på at gentage successen i USA. Men det bliver ikke let. Vores konkurrenter fra Ferrari og Aston Martin ser stærke ud, og vi skal igen levere en perfekt teamindsats, for at få et topresultat med hjem,” forklarer Michael Christensen.

Efter topresultatet i Tyskland har danskerens medkører Richard Lietz overtaget føringen i mesterskabet. At østrigeren topper tabellen alene skyldes at Michael Christensen tidligere på sæsonen ikke deltog i afdelingen på den Belgiske Formel 1-bare Spa Francorchamps, da Porsche havde kaldt danskeren til køretjeneste i USA.

”Vi er meget målrettet på at holde mesterskabsføringen, og forventningerne er store til Porsche’s chancer for den samlede sejr i USA,” slutter Michael Christensen.

*Eurosport viser hele løbet fra COTA fra lørdag midnat og seks timer frem.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Circuit of the Americas
  • 19/09/15 - Circuit of the Americas - FIA WEC - FIA VM
  •