Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Gode resultater men også uheld i Norge

DTC 
16/09/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet var en bane som var ny og udfordrende for kørerne i Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu, da de i weekenden kørte på Rudskogen i Norge. Både Lars Mogensen og Kasper H. Jensen havde god fart i bilerne. Desværre fik Kasper H. Jensen en mekanisk skade på bilen og kunne derfor ikke deltage i Heat 3.
 

Det var uheldigt for Kasper H. Jensen, at han netop i Heat 3 ikke kunne komme til start, da han havde kvalificeret sig til tredje startposition og dermed lå godt til at kunne hente vigtige point i den samlede stilling, hvor han stadig er nummer fire. Til trods for at han missede Heat 3, fik han dog point med hjem på kontoen på den norske racerbane.


Kasper H. Jensen, i bil nr. 6, fik vigtige point med hjem fra Rudskogen i Norge, selvom han ikke kunne deltage i finaleheatet
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Vi havde fundet god fart i denne weekend på trods af, at jeg aldrig havde været på banen før. Jeg havde håbet på en fed kamp mellem Dennis, Casper og jeg i finalen, men sådan skulle det altså ikke gå. Super fedt i andet heat hvor jeg sloges med Mikkel C og Dennis Lind, selvom det desværre heller ikke faldt ud til min fordel, ” siger Kasper H. Jensen, der for alvor har fundet den mere aggressive kørestil frem.

Han sikrede sig fjerdepladsen i Heat 1 og nr. 3 i Heat 2.
”I Heat 1 havde jeg nogle gode kampe med Nakken, Bremer og Dennis Lind. I heat 2 blev jeg nr. 3 efter jeg fik en kanon start fra femte startposition og var treer ud af første sving. Derefter fik jeg overhalet Martin Jensen og så gik jagten ind på Mikkel C, hvor vi byttede placering om førstepladsen et par gange. Desværre blev det til en treer da Dennis Lind begyndte at lege med,” siger Kasper H. Jensen, der trods manglende deltagelse i finalen kunne tage hjem med en god fornemmelse.
”Alt i alt en god weekend hvor vi fik arbejdet godt i teamet og fandt rigtigt fin speed,” siger han.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Hurtige Lars Mogensen
Rudskogen er en bane med blinde vinkler og meget forskellige højdeniveauer, hvilket betyder, at det kræver en stor portion mandsmod at køre med fuld fart rundt på banen. Det var en ekstraordinær oplevelse for Lars Mogensen, der for alvor fandt fart i bilen efter han havde vænnet sig til udfordringerne.

”Det er en spændende racerbane, som virkelig kræver noget af køreren. Man skal turde køre fuld skrue på den,” siger Lars Mogensen, der stod for weekendens bedste start da han strøg forbi seks biler da lamperne slukkede.


Lars Mogensen, i bil nr. 12, lavede en kanonstart og strøg forbi seks konkurrenter da startlamperne slukkede
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Det var en vild hurtig reaktionstid. Det er noget jeg træner meget og det virker. Næste skridt er at blive bedre til at holde de andre bag mig og ikke analysere for meget, men bare give den gas,” siger Lars Mogensen, der er på fjerdepladsen i Auto Mester Cuppen. Hans mål er top tre og han tror på, at det er muligt med kun en afdeling tilbage i sæsonen.

”Det kan sagtens lade sig gøre. Jeg gør alt hvad jeg kan for at det skal ske,” siger han og fortæller at han er tilfreds med sæsonen, selvom han har været præget af af nogle uheld. Det største uheld var under gadeløbet i Aarhus, hvor bilen blev totalskadet. Det blev en stor omkostning, som kun kunne dækkes fordi sponsorer trådte til med ekstraordinære beløb.

”Der har været op og nedture i sæsonen, men vi er tæt på målet, og jeg kører efter min chance for at slutte sæsonen i top tre," siger Lars Mogensen.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 13/09/15 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •