Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Nicolai Sylvest tilbage i en Mercedes SLS AMG GT3-racer

Blancpain GT
Endurance Series 

14/09/15 

Nicolai Sylvest er glad i disse dage. Efter godt tre måneders ufrivillig pause kan han i den kommende weekend atter sætte sig til rette i en af Rowe Racings Mercedes SLS AMG-racere. Det sker ved årets sidste afdeling af Blancpain Endurance Series, som køres i weekenden på Nürburgring i Tyskland.
 

”I sommerferien fik jeg den kedelige besked, at en af teamets hovedsponsorer havde trukket sig, så Rowe Racing ikke længere var i stand til at indsætte den bil, jeg havde kørt i årets første tre afdelinger af Blancpain-serien,” fortæller Nicolai Sylvest.


Nicolai Sylvest vender tilbage til den Mercedes, han sidst kørte på Paul Ricard

”Men Rowe Racing har arbejdet hårdt på tingene og har sikret det økonomiske grundlag for, at teamet kan indsætte en bil ved weekendens løb på Nürburgring. Det er kommet lidt pludseligt, men jeg er super glad for, at jeg nu endelig kan komme tilbage i GT3-raceren.”

Siden afdelingen af Blancpain Endurance Series på Paul Ricard har Copenhagen Historic Grand Prix været eneste løbsstart for den 18-årige Team Danmark-kører. Men han er fortrøstningsfuld forud for løbet på Nürburgring.

”For det første kender jeg bilen. For det andet kender jeg banen,” siger han. ”Tilbage i 2012 kørte jeg Formel Ford på banen og sidste år havde jeg min bedste weekend i Formel 3, hvor jeg vandt et løb. Når jeg kan køre stærkt på banen i en formelracer, så kan jeg også gøre det i en GT3-racer.”

Indtil videre er finalen i Blancpain Endurance Series det eneste punkt på Nicolai Sylvests efterårsprogram.

”Men det bliver forhåbentlig ikke det sidste,” siger teenageren. ”Mit bagland arbejder ihærdigt på, at jeg kan køre flere løb i denne sæson.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Nürburgring
  • 20/09/15 - Nürburgring - Blancpain GT Endurance Series
  •