Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Podie til Nicki Thiim på Motorsportarena Oschersleben

Porsche
Carrera Cup
Germany 

15/09/15 

Efter den katastrofale weekend på Red Bull Ring var Nicki Thiim tilbage i pointene ved løb 12 og 13 i 2015 sæsonen af Porsche Carrera Cup, med en 7. plads lørdag og en 3. plads i søndagens løb på Motorsportarena Oschersleben. Alligevel danskeren er forundret over, hvorfor det på trods af det opnåede tempo ikke går fremad.
 

Nicki Thiim kæmpede allerede i kvalifikationen med sin Porsche 911 Cup og ved slutningen af den 45 minutters lange session, var han ikke kommet højere end en 7. plads på grid til begge løb, lørdag og søndag - to start positioner som danskeren var alt andet end tilfreds med.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

I løbet lørdag eftermiddag lykkedes det danskeren at holde sig ude af kampene i starten. Alligevel faldt han tilbage til 9. pladsen under starten, men var i stand til at kæmpe sig vej tilbage mod slutningen af løbet og sluttede løbet på en 7. plads samlet, de i det mindste indbragte ham 9 point til mesterskabet.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Sæsonen 13. løb i Porsche Carrera Cup, blev startet søndag formiddag. Her skulle Nicki Thiim også starte fra 7. pladsen. Allerede på de første par omgange var han i stand til at arbejde din vej forbi sine konkurrenter til, i første omgang, 4. pladsen. En fejl af Porsche Junior køreren Sven Müller i en duel med Christian Engelhard, bragte Nicki Thiim frem til tredjepladsen, og dermed, efter lang tid, en plads på podiet.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

"På en eller anden måde er jeg lidt forvirret. Mekanikerne i vores team arbejder meget hårdt på at få bilen til at køre hurtigt, men det bare ikke gå fremad, selvom Porschen også føles godt efter ændringerne. Denne weekend har jeg kæmpet hårdt og gav alt. At køre op fra 7. til 3. plads er ikke helt dårligt, men denne weekend var der ikke mere at komme efter", sagde en frustreret Nicki Thiim om sin weekend i Oschersleben.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nu er det tid til at kigge fremad for Nicki Thiim. Allerede næste weekend skal Nicki Thiim køre de næste to runder i ADAC GT Masters på Zandvoort. Blot en uge senere - den 25.-27. september 2015 - skal han allerede starte ved de næste to løb i Porsche Carrera Cup Germany på Nürburgring.
"Både banen i klitterne og Nürburgring er blandt mine yndlingsbaner. Nu går det langsomt mod afslutningen på sæsonen, og selvfølgelig er jeg her for at kæmpe og give alt! ", siger Nicki Thiim om sine kommende opgaver.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Oschersleben
  • 13/09/15 - Oschersleben - Porsche Carrera Cup Germany
  •