Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Hård weekend for Nicolaj Møller Madsen i Oschersleben

Audi Sport TT Cup 
15/09/15 

Det fynske racertalent Nicolaj Møller Madsen kæmpede bravt på Motorsport Arena Oscherleben denne weekend. En uheldig kvalifikation, hvor tingene ikke fungerede betød en startplads som 12'er og 9'er i weekendens to løb. På trods af kvalifikationen lørdag formåede Nicolaj Møller Madsen alligevel at køre sig til en sjetteplads i lørdagens løb, mens søndagens indsats gav en flot fjerdeplads.
 

- Jeg må være ærlig og sige, at jeg er utrolig skuffet over min kvalifikation. En blanding af forkert dækvalg og trafik på banen kostede mig topplaceringer både lørdag og søndag. Men når det er sagt, så synes jeg alligevel, at jeg fra en dårlig startposition både lørdag og søndag fik noget nær det optimale ud af weekenden. Vi hentede fornuftige point, kørte løbets hurtigste tid søndag og var meget meget tæt på podiet søndag, siger Nicolaj Møller Madsen, hvis kørsel heller ikke gik ubemærket hen.


(Foto: Audi)

- Jeg fik mange skulderklap for en god indsats, og vi fik vist, at vi trods udfordringerne kan og vil kæmpe med om mesterskabet.

Samlet set betød weekenden at Nicolaj Møller Madsen måtte afgiv førstepladsen til polske Jan Kiesel, der vandt begge løb i Tyskland, og nu fører med 149 point. Nicolaj Møller Madsen er dog kun ni point efter polakken i den samlede stilling med 140 point, så alt kan stadig ske med mange points at køre om endnu.

- Min strategi er nu ændret en smule. I stedet for at køre efter fire podier i de sidste fire løb, kører vi nu efter fire sejre. Jeg vil vinde, og jeg ved vi kan, så nu står den på ti dage med hård træning, simulator og en masse forberedelser inden det gør løs igen på Nürburgring om 14 dage, siger Nicolaj Møller Madsen.

Der var masser af dansk support i det tyske i weekenden. Omkring 40 danskere var mødt trofast frem - mange af dem iført MøllerMadsen-trøjer og Audi-flag. Noget der gør indtryk på racerkøreren.

- En kæmpe tak til alle der brugte deres weekend på at heppe på mig. Det var en helt vild følelse, og jeg kan ikke takke alle nok for deres indsats. Om 14 dage håber jeg, at jeg kan betale tilbage med en sejr, slutter Nicolaj Møller Madsen.

Det næste løb i Audi Sport TT Cup afholdes på Nürburgring i Tyskland, den 25. 26. og 27. september.

nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Oschersleben
  • 13/09/15 - Oschersleben - Audi Sport TT Cup
  •