Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Simon Larsen tabte til teknikken

DM Rally 
14/09/15 

Teamets mekanikere kæmpede bravt – men måtte opgive
Simon Larsen, Nykøbing F. og Henrik Skott, Maribo, var opsat på at hente vigtige point ved DM 4 i Juelsminde. En sejr var kravet for at beholde chancen for en DM titel.
Så sejlet var sat for fuld attack.
 

”Vi var klar og fokuseret, men vi nåede at køre 200 meter så begyndte bilen at sætte ud i høje omdrejninger. Det gjorde det umuligt at køre stærkt”, fortæller en skuffet Simon Larsen.


Simon Larsen i Juelsminde gader

Teamets mekanikere var klar med nye dele ved service. Samtlige sensorer blev skiftet, men intet virkede. Nu gjaldt det bare om at få bilen til mål og få de point der var muligt.

”Det er frustrerende ikke at kunne give fuld gas, samtidig med konkurrenterne blæser forbi en. Bogstaveligt talt. Det har været det længste rally jeg længe har kørt”, udtaler Henrik Skott.


Simon Larsen og Henrik Skott på vejene omkring Juelsminde

Simon Larsen og Henrik Skott endte på en 5. plads i klassen og rykkede op på en 2. plads i den samlede mesterskabsstilling, men chancerne for en 1. plads er næsten umulig.

Teamet har en del hjemmearbejde foran sig og håber på at kunne være klar igen til DM5 i Horsens den 17. Oktober.

Simon Larsen RallySport


Læs mere om:
 • Simon Larsen
 • Juelsminde
 • 12/09/15 - Juelsminde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS