Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Lundgaard gjorde det igen, igen

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/09/15 

Kevin holdt aftale og vandt
En aftale er en aftale. Før 1. heat gav Kevin Rossel fra JM Racing hånd på, at han ville vinde. Og endelig nåede det unge supertalent sit mål. Kevin Rossel tog føringen allerede i første sving, og i de følgende 15 minutter havde de øvrig i feltet kun udsigt til hans racers baghjul.
 

Kevin Rossel har kørt flere hurtige omgange, men indtil 1. heat i Night Race havde han ikke oplevet at være den chauffør, der først ser det ternede flag. Det har han nu, og det var en lykkelig ung mand, der nu også kan kalde sig for en vinder.

Han holdt sig fri af tæt trafik, og derfor var han ikke indblandet i tvivlsomme situationer. Det var der andre, der var, og derfor er den endelige rækkefølge endnu ikke offentliggjort.

For Frederik Mortensen gik det helt galt. Han fik en teknisk fejl på sin bil, og i forvejen var han vred over ikke at have en racer, der var i orden. Han mister kostbare points i kampen om mesterskabet.

For hans teamkollega i Perfection Racing, Henrik Lundgaard, slap de hurtige omgange også op. Han havde været hurtigst i både tidskørsel og superpole, men til hans store irritation blev han idømt em strafomgang for tyvstart, og tilsyneladende blev han også ramt af en punktering, så heller ikke den Perfection-racer fuldførte heatet.

I et øjeblik glemte Henrik Lundgaard helt at glæde sig over sine hurtige omgange tidligere på dagen, og lige inden han kørte ud til 1. heat, var det sønnen Daniel Lundgaard, der satte hurtigste tid i Formel Ford.

I Danish Supertourisme Turbo var det ikke kun vinderen Kevin Rossel, der imponerede. Også kørere som Michel Nykjær, Frederik Nymark og Jesper Egebart kørte flot race.

Og langsomt begynder mørket at sænke sig over Padborg Park. Der er dømt Night Race.

Lone Gaarde


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 12/09/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •