Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Lundgaard gjorde det igen

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/09/15 

Dækkene var ikke helt nye. De havde trods alt kørt to omgange i tidskørslen, hvor Henrik Lundgaard fra Perfection Racing var hurtigst. Der var dog fortsat mere end god fart i supertourisme-raceren, og Lundgaard understregede sin klasse ved i superpole over én omgang igen at være den hurtigste.
 

Det var på de sidste meter, han satsede hele butikken, og det med held. Dermed henviste han den førende i Supertourisme-mesterskabet, Michael Outzen fra JM Racing, til 2. pladsen, og Lundgaard var i øvrigt den eneste blandt de otte i superpole, der med 59,907 kom under minuttet. Outzens tid var 1.00,189. Forskellen kan næsten ikke være mindre.

Kurt Thiim var den positive overraskelse. Han var 3. hurtigst og viste dermed, at han fortsat er en fremragende racerkører.

Derefter fulgte tre gange Frederik, Mortensen, Nymark og Vodder, mens Kevin Rossel ikke levede op til forventningerne i superpole og kun kørte i 7. bedste tid. Christian Siepmann kunne ikke leve op til sin fremragende tid i tidskørslen og blev nr. 8, men det betyder, at han nu starter forrest i 1. heat senere på dagen med Kevin Rossel lige ved sin side. Det ligner Rossels hidtil største mulighed for en heatsejr.

Henrik Lundgaard har en straf med sig fra Sturup Raceway på fire placeringer, og det betyder, at han skal starte 1. heat som nr. 12. Frederik Nymark fik en straf på to placeringer i tidskørslen og rykker ned i tredje startrække.

Lone Gaarde


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 12/09/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  • Padborg Supertourisme Night - Kvalifikation
  • Padborg Supertourisme Night - Super Pole
  •