Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Sæsonfinale for World Challenge på Laguna Seca

World Challenge 
12/09/15 

I denne weekend køres sæson finalen for Pirelli World Challenge, med deltagelse af dansk-amerikaneren Johan Schwartz. Sæsonen igennem har han været med i front, og har vundet TCB-klassen i næsten alle løb. Før weekenden fører han mesterskabet med næsten 200 point.
 

Johan Schwartz:
"Det bliver mit første løb på Laguna Seca. Det er en af de baner der står på de fleste køreres liste steder man skal køre mindst én gang i ens levetid. Den har været på min liste i et godt stykke tid."

"Forberedelserne til denne løbsweekend har haft meget høj prioritet for mig - ud over at studere banen, har jeg været grundig med bane-træning og løbetræning. Det er vigtigt at være både mentalt og fysisk forberedt".

"Dette er en stor weekend - mesterskabet afgøres ved de tre løb. Mit mål er at køre rent og konsistent."

"Fredag morgen ved kvalifikationen, brugte jeg de første omgange som opvarmning, hvorefter jeg gik efter det første hurtige omgang. Den bedste omgang blev den sidste, hvilket gav en del opmuntring, da jeg flyttede op fra position 5 til position 3."

"Det bliver spændende at følge over de tre løb - at se om success-ballast vil ændre feltet for nogle af kørerne i toppen af tidstabellen fra kvalifikationen, som har meget lidt eller slet ingen success-ballast her ved starten af weekenden. Der er mange gode kørere med denne weekend, og jeg er sikker på at der bliver nogle gode kampe om pladserne på podiet."

Følg løbene i live-streaming på world-challengetv.com

Stillingen før weekenden:
Johan Schwartz 1860
Glenn Nixon 1661
Van Svenson 1133
Jason Fichter 1085
Andrei Kisel 1082
PJ Groenke 929


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  • Laguna Seca
  • 13/09/15 - Laguna Seca - World Challenge
  •