Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Der kan hentes mange point i weekenden

Legend Car 
11/09/15 

For Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg bliver det en spændende weekend. Der skal køres dobbelt løb på Padborg Park i weekenden. Det betyder at Kevin skal køre om en masse point i weekenden.
 

Dobbelt løb betyder at der skal køres kvalifikation og tre løb både lørdag og søndag. Det giver mulighed for at få en masse point på kontoen. Det betyder også at teamet er nødt til at være godt forberedte.


Kevin kørte hurtigste omgangstid på Jyllandsringen ved sidste løbsweekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved sidste løb på Jyllandsringen følte Kevin Verner at han manglede nogle hestekræfter i sin motor. Planen var derfor at sætte teamets reservemotor i bilen til denne weekend. Men i mellemtiden har ARTS valgt at få renoveret motoren.

Det betyder at man stadig har sin reservemotor klar hvis det utænkelige skulle ske, at man skulle få et motor nedbrud. Derudover at bilen gennemgået fra A til Z, så både Kevin og ARTS føler sig klar til den store weekend.


Kevin håber at konkurrenterne kun ser bagenden af hans bil i denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg glæder sig samtidig til at se sine sponsorer og andre gæster som kommer forbi i weekenden. Kevin glæder sig til at skulle køre en masse godt og fair race og kunne underholde teamets gæster.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 13/09/15 - Padborg Park - Legend Car
  •