Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup har plads til flere deltagere

Yokohama
SuperCup 

11/09/15 
Yokohama

Yokohama SuperCup har haft success på mange fronter i år, ikke mindst sportsligt, og det er er man glade for i kørerforeningen. Eneste malurt i bægeret er, at deltagerantallet er faldet hen over de seneste weekender, og det skyldes primært sort uheld. Nogle har desværre fået store skader af sammenstød på banerne, andre har haft tekniske vanskeligheder osv osv.
 

Der står en del standardvogne rundt om i Danmark, der passer fint ind i klassen. Lidt forenklet sagt, så passer en standardvogn med en vægteffekt forhold på 5,3 kg/hk for trykladede biler, og 4,9 kg/hk for sugebiler, og så skal motor og karrosseri komme fra samme koncern.

For at få flere ud og prøve klassen er det besluttet at droppe gæstekører gebyret til finaleløbet den 26. – 27. september på Jyllandsringen. Det betyder at man kan spare 1.000,- dkr, og kun skal betale startgebyret på dkr 2.000,- plus moms. Tilmelding kan som sædvanlig ske direkte på www.raceresult.dk .

Så har du lyst til at komme ud og køre, men er du i tvivl om din bil passer i klassen, så tag kontakt til klasserepræsentant Jakob Borum på telefon: 28 35 60 00, eller på mail jakob@supercup.dk.


Yokohama SuperCup feltet har plads til ekstra biler til finaleløbet
(Foto: Keld Dohm)

Vel mødt til Yokohama Finale løbet den 26. og 27. september.

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk
Bestyrelsen / Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: