Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Nymark Racing har en lille overraskelse

Danish
Supertourisme
Turbo 

10/09/15 

Når Supertourisme klassen i weekenden skal køre på Padborg Park, har Nymark Racing en lille overraskelse på bilen med til sine fans. Frederik Nymark har fået trænet i at køre i mørke og teamet gør klar til deres største event i år
 

Inden denne weekends "Night Race" på Padborg Park, har Frederik Nymark haft mulighed for at træne nat kørsel. Sidste weekend var han en del at holdet hos Sally Racing, som deltog i 24 timers løbet på Circuit de Catalunya nær Barcelona.


Det var en bil med forhjulstræk Frederik Nymark kørte i Barcelona.
(Foto: Nymark Racing)

Sally Racing deltager i kampen om mesterskabet i 24H International Endurance Series med en Renault Clio. Teamet kører om mesterskabet og mente at Frederik Nymark kunne hjælpe holdet. Frederik har tidligere vist at var hurtig i en Renault Clio, da han deltog i 24 timers løbet i Dubai.

Selv om Frederik og resten af teamet kørte stabilt og hurtige tider, så endte Sally Racing ”kun” på en flot fjerdeplads. Det kunne være blevet så meget mere, men en påkørsel og tekniske uheld kostede tid i løbet. Dog har Frederik Nymark stor respekt for teamet.


Frederik var hurtig og det krævede et interview.
(Foto: Nymark Racing)

”De skiftede en bagbro på bilen lynhurtigt og jeg mener lynhurtigt efter påkørselen. Og så skiftede de en motor på under en halv time. Det gjorde de så desværre to gange. Derfor er jeg stolt over vi blev nummer fire i klassen” fortæller Frederik Nymark.

I 24 timers løbet kørte Frederik hovedsagligt aften og nat kørsel. Det håber han nu kan hjælpe ham i den kommende weekend på Padborg Park, hvor der skal køres Danish Supertourisme Turbo.


Skift af en bagbro sker lynhurtigt. og de skiftede også en motor på under en halv time.
(Foto: Nymark Racing)

Nymark Racing skal afholde deres største event i den kommende weekend. Der kommer en masse gæster og sponsorer på besøg hos teamet i weekenden. Frederik har en norsk mor og bedsteforældre er fra Norge. Det betyder at hele 32 norske fans kommer til det sønderjyske for at heppe på den unge racerkører.

Bilen er også blevet klargjort, både mekanisk, men også kosmetisk. Bilen har endda været en tur forbi LAKspecialisten A/S, så de mange skrammer fra de mange påkørsler i løbet af året, er blevet rettet op.
”Bilen har også fået tilføjet et par andre detaljer i forbindelse med natløbet” fortæller teamchef Flemming Nymark.


Forvent at kunne se bilen selv i mørket.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter sidste løb lørdag aften glæder hele holdet bag Nymark Racing sig til et par hyggelige timer med sponsorer, fans og gæster. De vil blandt andet kunne nyde lidt Rock'n'Roll fra Hadsten bandet Mechanical Wings som underholder i teamteltet.

Frederik og Nymark Racing glæder sig til en god weekend med godt og fair race i mørket. Derudover glæder teamet sig til at se de mange gæster.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Sally Racing
  • Circuit de Catalunya
  • Padborg Park
  • 12/09/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •