Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Simon Larsen forventer kamp til stregen

DM Rally 
10/09/15 

Simon Larsen og Henrik Skotter klar til at kæmpe om sekunderne
Simon Larsen fra Nykøbing Falster og Henrik Skott fra Maribo, skal i den kommende weekend deltage i 4.afd. af det danske rallymesterskab,i og omkring Juelsminde. Løbet er på ca. 120 km.
 

”Vi er klar til at tage kampen op mod vores konkurrenter, i jagten på point. Vi er lidt bagefter i den samlede stilling, så vi skal have nogle gode point med hjem.” udtaler Simon Larsen.

Simon Larsen og Henrik Skott får ekstra konkurrence denne gang, da Jacob Madsen stiller op i en Opel Adam R2.

”Vi byder altid ekstra konkurrence velkommen. Vi er klar over det bliver svært for os at hænge på Kim Madsen og de to Jacob’er. De kører i nye biler, mens vi kører vi en snart 10 år gammel bil.” udtaler Henrik Skott.

Teamet ser frem til et ”rigtigt” rally i stedet for minirally, og det plejer at være nogle gode prøver omkring Juelsminde med rallycentrum ved havnen.

Simon Larsen Rally Sport


Læs mere om:
 • Simon Larsen
 • Juelsminde
 • 12/09/15 - Juelsminde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS