Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicolaj Møller Madsen klar til Oschersleben

Audi Sport TT Cup 
10/09/15 

Nicolaj Møller Madsen er halvvejs i bestræbelserne på at vinde Audi Sport TT Cup. Fynboen har lagt sig samlet i front, og i weekenden går det atter løs, når Oschersleben i Tyskland er venue til den fjerde løbsweekend ud af seks.
 

12 point. Det er den margin som Nicolaj Møller Madsen lige nu har ned til polske Jan Kiesel på andenpladsen i Audi Sport TT Cup. Når weekenden er ovre er det forspring forhåbenligt udbygget eller status quo. Sidste løbsweekend på Red Bull Ring i Østrig sluttede i kaotiske regnscener. Nicolaj Møller Madsen sluttede som tre'er i lørdagens løb, mens søndagens regnfulde løb blev neutraliseret efter et uheld der implicerede seks kørere der betød, at Nicolaj Møller Madsen sluttede på en fjerdeplads.
Nu er Nicolaj Møller Madsen så sulten efter igen af komme på podiet.

- Jeg glæder mig til igen at sidde i min Audi TT og gøre det jeg elsker mest. Det er ved at være halvanden måned siden, at jeg sidst kørte race, og det bliver fantastisk igen at kunne lukke alle tanker ude og kunne fokusere og koncentrere mig om det, jeg elsker at gøre, siger Nicolaj Møller Madsen, der får markant opbakning i weekenden, når omkring 25 sponsorer kigger på fra sidelinjen og hepper på fynboen i det tyske.

Teknisk svær bane
Syvende og ottende løb i Audi Sport TT Cup køres på den 3.696 m lange Motorsport Arena Oschersleben i Tyskland. En spændende bane, der dog også kan give kørerene udfordringer.

- Banen i Tyskland er en teknisk svær bane med rigtig mange overhalingsmuligheder. Der er steder man kan satse meget og vinde meget, men også strækninger, hvor man nemt kan miste bilen. Så på en bane med så mange overhalingsmuligheder, bliver det også et utroligt tæt løb, siger Nicolaj Møller Madsen.

Førstepladsen skal forsvares
I weekenden skal førstepladsen i den samlede stilling så forsvares, og det sker ifølge Nicolaj Møller Madsen ved at holde hovedet koldt - præcis som han har gjort de foregående seks løb i Audi Sport TT Cup.

- Målsætningen er at komme fra Oschersleben med en førsteplads og en podieplacering samlet efter de to løb. Jeg tror på det, og ved det kan lade sig gøre, hvis vi leverer som vi har gjort gennem hele serien, slutter Nicolaj Møller Madsen.

22-årige Nicolaj Møller Madsen fører Audi Sport TT Cup med 111 point, efterfulgt af Jan Kisiel med 99 point og Dennis Marschall med 87,5 point. Nicolaj Møller Madsen fører desuden Audi-kørernes interne konkurrence om buzz ranking på de sociale medier. Se den samlede stilling her.

Nicolaj Møller Madsen starter kvalifikationsløbet i Tyskland lørdag kl. 09.55, efterfulgt af løb 1 kl. 14.05. Løb 2 søndag har start kl. 10.10.

Løbet på Oschersleben i Tyskland kan livestreames online her.

Læs i øvrigt dette spændende interview som Audi selv har lavet med Nicolaj Møller Madsen.

Nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Oschersleben
  • 13/09/15 - Oschersleben - Audi Sport TT Cup
  •