Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Historisk Rally Team Mejer følger op på forrige weekends succes

DM Rally 
09/09/15 

Heino Mejer stiller til start i DM 4
Når Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse skydes i gang fredag aften, den 11. september, er det med deltagelse af Historisk Rally Team Mejer.
Heino Mejer, Horsens og Bo Mølgaard, Bjerre stiller op i den ene af teamets Volvo 242 Turbo.
 

Forfølger succesen fra Silkeborg
Sidst Heino Mejer var i aktion var i Automania Mini Rally i Silkeborg i forrige weekend. Her kørte han, sammen med Bo Mølgaard, en flot generel førsteplads hjem til Horsens.
Dette resultat bliver vanskeligt at gentage. DM feltet er stort, og består af meget hurtige 4-hjulstrukne biler, som den aldrende Volvo ikke helt kan matche på de mange kurvede veje.
Heino Mejer og Bo Mølgaard er dog fortrøstningsfulde, og glæder sig til at komme i gang med et rally, som indeholder et stort antal udfordrende kilometer, både på asfalt og grus.


Heino Mejer er klar til Juelsminde Rally 2015
(Foto: rallypics.dk)

Køres lørdag på Juelsmindehalvøen
Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse køres på Juelsmindehalvøen, og der vil være rig mulighed for at følge kørerne i løbet af lørdag den 12. september. Starten går fra rallycentrum kl. 8.00 lørdag morgen.
Det mest publikumsvenlige sted der køres, er i Juelsminde by, hvor bilerne kan følges fra kl. 10.50 og igen fra kl. 12.00.
Der er rallycentrum og serviceplads på området ved stranden bag campingpladsen. Her har man mulighed for at følge mekanikernes arbejde med bilerne i de indlagte pauser.
Der er adgang fra Havneområdet i Juelsminde.

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
 • Heino Mejer
 • Kurt Mejer
 • Juelsminde
 • 12/09/15 - Juelsminde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS