Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

au2parts / DK Racing Event opnåede P3 i 24H Barcelona for klasse A2

24 Hours 
08/09/15 

Vores løb kørte uden de store problemer indtil kl 21:30 lørdag aften, hvor jeg (Sonny) er i bilen og bliver ramt hårdt i venstre side ved indkørslen til sving 10. Mens jeg sidder der og snakker med teamet, om at jeg er ok osv., bliver jeg ramt igen af en anden bil, der missede svinget og bilen er nu svært skadet i siden og fronten.
 

Jeg får bilen tilbage til pitboxen og mekanikerne kaster sig over den. Efter 48 min er den ude på bane igen - nu med Christian ved rattet og her punkterer han på venstre forhjul som er helt nyt!!

Tilbage til boxen og få nyt på, og samtidig opdages en olielækage fra gearkassen! Den er revnet!! og gode råd er dyre! Den bliver forsøgt repareret flere gange og det lykkedes og få den tæt.

Bilen kører nu ind i natten med Tim i bilen. Natten forløber fint og vi arbejder os fremad i klassen. Med 1,5 time tilbage af løbet, ryger koblingen!!
Dvs det er udrykker der blev utæt og væsken løb ind i koblingen!!

Der blev hældt 1 cola i :-) og Tim kom i bilen, med besked om at tage det roligt og få bilen hjem!

Det lykkedes!!!

Kæmpe tak til mekanikerne der holdt bilen på banen, og førte os frem til en P3!!

DK Racing Event


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 06/09/15 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •