Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Patrik Matthiesen fik pokal med fra Rockingham

Ginetta Junior 
08/09/15 

Sideløbende med weekendens British Touring Car Championship-afdelinger på Rockingham kørte også Ginetta Junior cuppen. Danske Patrik Matthiesen har haft en lovende sæson, weekenden på Rockingham startede dog som en ganske blandet fornøjelse – men til sidst gav det en pokal til den unge sønderjydes skab.
 

Lørdagens første afdeling af Ginetta Juniors startede lovende for Matthiesen. Med en kvalifikation som 4. bedst var der lagt op til noget sort og med en fin start i første heat blev startplaceringen vekslet til en andenplads på første omgang, men en ærgerlig snurretur ødelagde chancerne for et godt resultat, og Matthiesen måtte tage til takke med en 11. plads.

Med det som udgangspunkt for søndagens løb, havde Patrik Matthiesen en solid og til dels umulig opgave foran sig i det tætpakkede felt af Ginettaer. Men det hele klappede for ham, og med stabil, hurtig kørsel blev den triste 11. plads fra lørdag langsomt men sikkert forbedret til en samlet 4. plads, da det ternede flag faldt. Det rakte til en 2. plads i Ginetta Junior-mesterskabets rookiekategori.

Samlet fører Patrik Matthiesen rookiekategorien og er syver i det samlede klassement – men mesterskabet er fortsat helt åbent, og sæsonens erklærede mål om at befinde sig i top-10 i det generelle klassement næsten sikker, dog er en samlet top 3-placering en mulighed.

Patrik Matthiesens næste opgave i England er på Formel 1 banen Silverstone om tre uger.

Se søndagens løb her hvor Dannebrog er godt repræsenteret:

https://www.youtube.com/watch?v=Nc7XBzeSMpo

Patrik Sandell Matthiesen


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •