Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

God optakt til forsvar af teamets DM-føringer

DM Rally 
08/09/15 

Christian Jensen og Freddy Pedersen fører i kampen om Danmarksmesterskabet i rally i den hårde 4WD-division. Og Kim Madsen og Anja Posorski indtager også førstepladsen i deres division – 2WD-divisionen op til 1600 cm3 – inden lørdagens DM-rally i Juelsminde.
 

”Freddy og jeg er klar til at gå efter sæsonens tredje sejr, så vores målsætning er klar,” siger Christian Jensen, der for godt en måned siden satte en ny rekord med sin femte sejr i træk ved Tvilum Rallyshow i Fårvang. Også Kim Madsen føler sig perfekt forberedt forud for det kommende DM-rally i Juelsminde.


Christian Jensen og Freddy Pedersen har før vundet på Juelsminde-halvøen. Men det er første gang, de starter i deres Peugeot 208 T16
(Foto: rallypics.dk)

”Jeg var i weekenden til start i Ostsee Rally, hvor jeg sammen med Ole R. Frederiksen vandt klassen og scorede en tiendeplads i generalklassementet ud af 84 startende,” fortæller Kim Madsen. ”Det var god køretræning at få nogle kilometer i kroppen, og det var det, det tyske løb handlede om. Alt i alt var det en god oplevelse og et rigtig god resultat.”

”Sidste gang, der blev kørt DM-rally i Juelsminde, var Freddy og jeg uheldige med et teknisk problem, men vi har før vundet i Juelsminde, og det forventer vi også at kunne gøre igen,” siger Christian Jensen.

”Når der er rally på Juelsminde-halvøen, plejer det at være fine prøver, vi skal køre. Løbet foregår i vores værste konkurrent, Ib Kraghs baghave, men det tager vi, som det kommer. Det bliver dejligt at skulle køre et rigtigt rally igen i fuld længde. Strategien bliver fuld fart fra start – der er ikke tid til at slappe af. Vi skal give gas fra start, og så skal vi forsvare vores DM-føring.”


Kim Madsen og Anja Posorski scorede maksimumpoint ved sidste DM-løb. De håber på et dacapo ved Juelsminde Rally
(Foto: rallypics.dk)

Mens Christian Jensen og Freddy Pedersen sidst var i aktion ved seneste DM-afdeling på Møn, kommer Kim Madsen med fart i kroppen fra Rally Ostsee.

”Det var et udfordrende løb med nogle fede prøver, hvor det vekslede mellem skybrud og solskin. Det var ikke bare regnvejr, men skybrud. Det kunne være skyfrit, når vi nærmede os en hastighedsprøve, og så stod himmel og hav ud i et, når vi var startet på den,” siger Kim Madsen.

”Vi havde startnummer 27, og på to af prøverne begyndte det at regne, efter at vi var sendt afsted. Det ændrede ikke noget i forhold til klassen, hvor vi startede foran vores konkurrenter, men vi satte tid til i generalklassementet. Der var en 14 kilometer lang hastighedsprøve, hvor vi stort set aquaplanede rundt på de 13 kilometer, fordi vi havde valgt dæk en halv time tidligere.”

Men lørdag gælder det den fjerde af årets seks løb i kampen om Danmarksmesterskabet ti rally.

”Anja var forhindret i at køre sammen med mig i Ostsee Rallye, men vi glæder os til at skulle i gang igen og kæmpe om DM-point,” siger Kim Madsen. ”Der er hård kamp, som det har været så mange gange før, men det er også det sjoveste. Der kommer mere konkurrence i klassen denne gang, men jeg håber, at vi er dem, som render med de fleste point.”

Peugeot Total Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Anja Posorski
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Kim Madsen
  • Juelsminde
  • 12/09/15 - Juelsminde - DM Rally
  •