Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Fjordbach på P3 i Audi R8 LMS Cup efter Sepang

Sportscar racing 
08/09/15 

Det blev en produktiv weekend for Thomas Fjordbach i Malaysia, med gode point til kampen om mesterskabet, da Audi R8 LMS Cup vendte tilbage til banerne efter sommerpausen, med den første af de tre løbsweekender, der udgør den anden halvdel af sæsonen. Den malaysiske løbsweekend blev fuld af action og intense kampe mellem kørerne, på en fantastisk bane.
 

En af hovedaktørerne i mesterskabet, er Thomas Fjordbach og hans team, Federal-Mogul Motorparts, der ankom til Malaysia med klare mål.
Thomas Fjordbach: "Vores primære mål er at være med hvor det gælder, og at gøre det svært for vore modstandere. Vi går efter at vinde dette mesterskab, og vi vil gøre vores yderste for at opnå det. Sidste weekend brugte vi på forberedelser ved GP Danmark med vores Audi R8, hvilket gav positive resultater, så vi er klar til Sepang."

Første løb blev præget af en hændelse på første omgang, som involverede den mesterskabs-førende i serien, Patel. Fjordbach opretholdt sjette position gennem det meste af købet, og kontrollerede konsekvent afstanden. Han sluttede løbet på P6, hvilket gav ham vigtige point i den samlede stilling, i forhold til Patel der udgik.

Andet løb fulgte samme manuskript som det første. Fjordbach kæmpede gennem hele løbet for at finde det rette tempo, og holdt øje med rivalerne, foran og bagved, og måtte til sidst, uden at opnå det optimale, slutte løbet på en syvende plads.

Efter weekenden i Sepang, finder vi Thomas Fjordbach forrest i den afgørende kamp om Audi R8 LMS Cup, med en samlet stilling der er mere åben end nogen sinde før, og de fire førende kørere inden for kun elleve points afstand. Det viser et højt niveau af konkurrence, og høj kvalitet hos kørerne bag rattet af Audi's racer.

"Desværre fandt vi aldrig den perfekte balance i set-up'et denne weekend. I den anden frie træning, satte vi den bedste tid, og sluttede på P1. Men i kvalifikationen og under løbene, fornemmede jeg noget i bilens affjedring, der gjorde at jeg ikke følte mig helt tilpas på banen. Trods alt sluttede vi begge løbene i top-7, og vi fortsætter med at score point, hvilket det er vores mål at gøre i hvert løb. Vi er stadig med i kampen om den samlede stilling, og jeg ser virkeligt frem til at komme bag rattet i min Audi R8 ved det næste løb i Japan."

Det næste løb med High Class Racing for Thomas Fjordbach i Audi R8 LMS Cup bliver den 10. og 11. oktober på Fuji, til mesterskabets femte løbsweekend.

High Class Racing


Læs mere om:
  • Thomas Fjordbach
  • High Class Racing
  •