Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

DRIVEX og ARTTHEA SPORT – STATUS efter 14 timer

24 Hours 
06/09/15 

Så er lørdagen gået og den har budt på en masse udfordringer for både DRIVEX og ARTTHEA SPORT.
 

ARTTHEA klarede det rigtig godt i den første del af løbet, de lå endda oppe på en samlet 21. plads, men måtte trække raceren i pit for at skifte gearkasse. Dette klarede mekanikerne fra teamet let og de fik endda også renoveret den ødelagte gearkasse så der stadig er en i reserve.

Teamet måtte dog se i øjnene at de nu var nede på en 49. plads, men efter ca. 1 times kørsel er de så rykket op på en 45. plads.

DRIVEX kørte rigtig godt efter deres elektroniske problemer i starten, men efter en fejlberegning af drivmidler, måtte raceren trækkes i pit og det kostede en del pladser. De måtte herefter kæmpe sig frem fra en 38. plads, men status nu er at de endnu engang er kommet op i feltet, nemlig en samlet 12. plads og som nr. 4 i deres gruppe.

Alt dette kunne ikke gøres uden topmotiverede kørere og helt sikker ikke uden de professionelle mekanikere.

TecKart Racing


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Circuit de Catalunya
  • 06/09/15 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •