Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

DRIVEX en svær start – status efter 6 timer!

24H Series 
05/09/15 

Lørdag formiddag stod på teambriefing, klargøring samt en hurtig gang fotografering før DriveX teamet kunne køre ud og gøre klar på banen på en 6 startpladsering.
 

Kampen skulle stå mod det hurtige og stabile Mercedes SLS, men allerede i den første runde fik Rafael problemer med de elektriske i Audien og han måtte i pit. Teamet dalede derfor hurtigt ned på en 74. plads. Rafael kørte dog raceren godt op i feltet, så teamet efter en time lå på en 26. plads. Efter at Rafael havde kørt sit stint kom William Paul i raceren, og han fortsatte fremad og afleverede raceren på 13. pladsen til Martin Gøtsche.


Martin Gøtsche

Martin kørte raceren frem til en 5. plads i gruppen og en samlet 6. plads, men en beregningsfejl på forbruget af benzin, gjorde at Audien igen fik problemer. Efter 6 timer ligger de på en samlet 32. plads. René Ogrocki er nu i raceren og alt ser ud til at den igen kommer frem i feltet.

TecKart Racing


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Circuit de Catalunya
  • 06/09/15 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •