Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Nanna på vej til 24H SERIES i Barcelona med tyske ARTTHEA SPORT

24 Hours 
04/09/15 

Nanna Gøtsche tager allerede den 02. september til Barcelona for at gøre klar til det kommende løb i 24H SERIES sammen med det tyske ARTTHEA SPORT.
Løbet afholdes på Circuit de Catalunya, den legendariske Formel 1 bane, hvor ARTTHEA stiller med deres Porsche 997 GT3 Cup racer i den rene Porsche-klasse. Nanna skal køre sammen med de 3 tyske kørere; Jens Feucht, Klaus Werner og Jochen Hudelmaier.
 

Teamet er et er et godt samarbejdet team hvor det er tydeligt at alle kender hinanden rigtig godt, som også er grundlaget for at hele mekanikersetup’et kører efter bogen, så Nanna ser frem til en stor oplevelse og en rigtig positiv race-weekend i den spanske sol.


Nanna Gøtsche

Kørerne skal allerede mødes med teamet den 03. september, hvor teamet er ved at klargøre raceren. Allerede om eftermiddagen skal kørerne ud og have deres første træningsomgange, og fredagen byder ligeledes på træning samt kvalifikation. Ind imellem træningerne skal de have godkendt udstyr samt andre praktiske ting.


Nanna Gøtsche

24H Series Barcelona startes så lørdag den 05. september kl. 1200 hvor kørerne skal igennem 24 timers strabadser.

Løb og optakt bliver vist live på www.24HSERIES.com og der vil også blive vist 10 timers rapportage på TV stationen; MOTORS TV.

TecKart Press


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 06/09/15 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •