Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Hattrick for Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT

Special Saloon 
03/09/15 

Martin Vedel Mortensen tog tre klassesejre og mulede Porscher og Ferrarier
En sæson, hvor foråret hidtil havde budt på skuffelser, blev vendt til store smil, da Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT var til start ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Det blev til tre pokaler, tre klassesejre og så nogle prominente skalpe
 

”Endelig fik vi en weekend, hvor alt bare kørte, men jeg fik også lov til at lege med nogle af de større GT-biler, som jeg normalt kun ser baglygterne fra,” siger Martin Vedel Mortensen. Han tog tre klassesejre, men kronen på værket opnåede han, da han i et af løbene blev nummer fire generelt.

”Jeg gav den bare noget gas,” lyder forklaringen. ”Jeg fik en god start, og så var der nogle uheld foran mig, hvor jeg smuttede udenom, da nogle af dem foran kørte ind i hinanden. I slutningen af løbet gik jeg fra en sjette- eller syvendeplads til at slutte på en fjerdeplads.”

”Mange af mine fans og sponsorer på tilskuerpladserne syntes, at det var sjovt, at jeg lå og kæmpede mod både Ferrarier og Porscher. Og kørte fra dem.”


Martin Vedel Mortensen lagde flere langt større biler bag sig på FDM Jyllandsringen.

En ting var, at Martin Vedel Mortensen tog en fjerdeplads generelt. Noget andet var kampen i divisionen, hvor han atter var i kamp med sin gamle rival Hans Hartmann.

”I det første omgang heat lå jeg lige bag Hartmann, men jeg fik overhalet ham i sidste øjeblik og vandt første løb. Til det andet løb startede jeg foran ham, og så trak jeg ellers fra ham og kunne lege med nogle af de større biler,” siger Martin Vedel Mortensen.

”Det var årets bedste weekend. Det må vi sige. Det hjalp også lidt på stillingen. Jeg kom fra femte- til tredjepladsen i klassen, og jeg er gået fra at være nummer 16 til at være nummer otte i det generelle klassement. Nu må vi bare gå efter at køre tre sejre hjem i den sidste afdeling…”

DK Motorsport
Gitte Nielsen
www.dkmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her