Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Nicki Kristensen, Ikast, fik et godt Grand Prix

Yokohama
SuperCup 

03/09/15 
Yokohama

Hen over sommeren er de manglende hk i Nicki Kristensens Seat Ibiza fundet, og derfor har der været store forventninger til efterårssæsonen, hvor målet helt klart har været og fortsat er at hente nok point til at overtage førstepladsen i mesterskabet fra Kim Lund Johansen
 

Første indsats var på Ring Djursland den 15. - 16. august, men her gik det ikke helt som ønsket. ”Vi må erkende, at vi ikke har haft den ønskede succes på Ring Djursland, hverken tilbage i juni eller her i august, og vi ved ikke rigtig hvorfor” sagde en lidt ærgerlig Nicki efter weekenden.


Så er det sidste målflag på Ring Djursland passeret for denne sæson, og der kigges fremad mod Grand Prixet på Jyllandsringen.
(Foto: Keld Dohm)

At der blev sat point til på Ring Djursland gjorde bla. at Nicki Kristensen tabte lidt terræn i forhold til at tage mesterskabstitlen, men da de 2 sidste afdelinger køres på Jyllandsringen, så er der stadig muligheder, og det fik Nicki Kristensen bevist til Grand Prixet den 28. – 30. august. I heat 1 ligger Nicki til en sikker tredjeplads lige indtil få hundrede meter fra mål, hvor den hvide Seat Ibiza får en fejl, der sender motorstyringen i nødprogram, og det betyder, at Nicki må halte over målstregen på en fjerdeplads. Det viste sig at en tændspole var defekt. ”Det er selvfølgelig en ærgerlig fejl, men heldigvis kostede den os kun 2 point” fortalte teamchef Ole Gram efter heatet.

Til heat 2 startede Nicki fra 5 position, og det blev et rigtig godt heat selvom det var lige ved at gå galt på første omgang. For enden af publikumslangsiden får Kim Lund Johansen forbremset sig og rammer Nicki, men heldigvis holder begge biler sig på banen, og eneste skade på Nickis bil er lidt bulet blik, så Nicki kan straks tage kampen op, og stille og roligt kører Nicki sig op igennem feltet, og på allerede på 7. omgang går Nicki i front og holder føringen til målflaget og dermed får Nicki sæsonens anden heatsejr. ”Det var fedt at få en sejr igen” fortalte en storsmilende Nicki efter heatet.


Nicki Kristensen fik et rigtig godt Grand Prix.
(Foto: Keld Dohm)

Med en startposition som nummer 8, og med så stærke navne foran som Morten Jespersen, Jakob Borum, Lasse M. Sørensen og Mikkel B. Johnsen, og så med Kim Lund Johansen lige efter så var det ikke en let opgave der ventede Nicki til heat 3. Heatet forløb godt, og cirka halvvejs i heatet så det ud til at stabilisere sig med Nicki på den ærgerlige 4. plads, men hvor Nicki mistede en podieplacering på grund af et teknisk problem i heat 1, så fik en konkurrent en defekt på sidste omgang, og det betød at Nicki avancerede til weekendens anden podieplacering.

Samlet set blev Nicki med 63 point weekendens bedst scorende, og samtidig indhentede han 4 point på den førende, så der nu kun er 17 point op til mesterskabstitlen. ”17 point kan hentes over 3 heat, men det bliver svært, specielt nu hvor vi skal have 60 kg successballast i til næste afdeling, men vi giver ikke op” sagde en tilfreds Nicki Kristensen.

Næste gang den hvide Seat racer skal i aktion bliver til Yokohama Finalen den 26. – 27. september, der også bliver kørt på Jyllandsringen, og her bliver alle sejl sat til i forsøget på at tage titlen.

Kristensen motorsport ved Ole Gram og Nicki Kristensen

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Nicki E. Kristensen
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: