Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Syver Race Cup

Tæt finale i Syverrace!

Syver Race Cup 
03/09/15 

Søndag d. 6-9-2015 kører Syverne DM finale i Syverrace Cup på Ring Djursland, og det bliver meget tæt Race, for vanen tro, er de 4 forreste i klassen lige hurtige på banen ved Pederstrup. De 4 bedst placeret i klassen er kun adskilt af 15 point, og den førende er Mikkel Holch, på anden pladsen er de sidste 2 års mester Steffen Hansen 6 point efter, Christian Sørensen 11 point efter Mikke og Mirza Ahmetagic 15 point efter.
 

De 4 forreste kan altså alle blive Dansk Mester hvis alt flasker sig for den enkelte person, så der bliver givet fuld gas, og kørt til grænsen, og som altid er Syverne klar til at levere noget helt fantastisk Race, som er rigtig god underholdning for tilskuerne.


Den førende Mikkel Holch bremser sent, lidt for sent måske...
(Foto: Raceevents.dk)

For første gang er der en kvindelig kører med i den danske Syver klasse, Susanne Lauridsen som kører sin første sæson, hun ligger på 6 pladsen i klassen, og med lidt held kan hun avancere til en femte plads, når weekenden er forbi, så en rigtig god start for Susanne i klassen.


Susanne Lauridsen gir den gas, og er lige efter Mikkel Holch..
(Foto: Tema-Lindgren.dk)

Der er stor fremgang i feltet, og i år har der i gennemsnit været 11 biler til start i Klassen, og næste år ser endnu bedre ud for klassen, da mange er interesseret i de sjove og hurtige biler. Klassen er kendt for deres rigtig gode sammenhold, og det er en klasse hvor alle hjælper alle, og så konkurrere de på banen. Vi håber mange kigger forbi Ring Djursland i weekenden, og støtter denne sjove klasse som er i stor fremgang.


(Foto: Syverrace.dk)

For mere info om klassen, tjek www.Syverrace.dk

Syverrace Cup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Syver Race Cup
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her