Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Tre løb – tre vindere

Legend Car 
02/09/15 

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen deltog ved AutoPartner GP Danmark
Deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen var i den sidste weekend af august til start på FDM Jyllandsringen, hvor det årlige AutoPartner GP Danmark blev kørt. Traditionelt er arrangementet det største på en permanent, dansk bane, og deltagerne i de små biler i femottendedels skala leverede det hele. Tæt race, masser af dramatik og uforudsigelige resultater.
 

Traditionelt er arrangementet det største på en permanent, dansk bane, og deltagerne i de små biler i femottendedels skala leverede det hele. Tæt race, masser af dramatik og uforudsigelige resultater.

Tre løb blev kørt, og de havde hver deres vindere. Christian Høgh, Århus, vandt det første. Hjemmebanefavoritten Kevin Verner Jensen, Silkeborg, tog det andet, mens Kenneth Jensen, Langå, sejrede i det tredje og afsluttende heat. Men det er stadig Nils Kvorning, Viborg, som fører i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.


Kenneth Jensen (44) måtte bruge det meste af løbsweekenden på at kæmpe sig frem gennem rækkerne, før han kunne tage en sejr. Her ses han foran Mathias Storbank (3) og Kasper Bruun, mens Simon Møller (546) venter forude.

Resultatmæssigt havde Nils Kvorning sæsonens dårligste løbsweekend. I hvert fald hvis man kikker på det antal point, han fik med sig hjem. Det blev til 59 ud af 100 mulige. Det er en score, som mange af hans rivaler ville være misundelig over, men det lå under midtjydens normale niveau. Han holdt dog fast ved nøglen til sin succes i denne sæson, for han sørgede for at få sin Legend Car-racer hjem i hvert eneste heat.

Det var der ikke alle, som gjorde.

Første omgang af første løb blev således præget af en række sammenstød, hvor en af klassens nye navne – Bjarne Rasmussen, Harlev – fik sig en flyvetur. Hans bil landede desværre så uheldigt, at han pådrog sig skader på rygsøjlen. Mandag blev han dog udskrevet fra hospitalet, men skal gå med halskrave/korset.

Var Bjarne Rasmussens skade det negative punkt ved løbsweekenden, talte den indsats, som en række andre kørere leverede derimod med som positive punkter.

Torben M. Sørensen, Herning, rykkede således tæt på Henrik Vejen, Tune, som fører kampen blandt Old Boys-kørerne, men Torben M. Sørensen kunne rent faktisk også for anden løbsweekend i træk tage en pokal med hjem fra det generelle klassement i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Det kunne Frederik Jensen, Randers, også. Den tidligere karting- og Yokohama 1600 Challenge-kører var blot for tredje gang i år til start i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen og viste som hidtil stor styrke og høj fart. Det blev således også til en pokal for ham.

Deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen skal i aktion igen den 12.-13. september. Det sker på Padborg Park, hvor der køres en dobbeltafdeling til mesterskabet i Danmarks sjoveste racerklasse.

Udsendt for Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Legend Car
  •