Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Nervepirrende GP Danmark for Kim Lund Johansen

Yokohama
SuperCup 

31/08/15 
Yokohama

Med 60 kg. i boksen med succesballast var det forudsagt, at den silkeborgensiske kører skulle kæmpe for eventuelle topplaceringer til Grand Prix Danmark.
 

Tidtagningen lørdag blev Madbull Racing kun overgået af Mikkel Bang Johnsen og 1. heat blev en god gentagelse af tidtagningens resultat, hvilket passede Kim Lund godt; ”Vores største konkurrent til heatsejre er uden tvivl Mikkel, han er både hurtig og en teknisk god kører. I denne weekend har vi max ballast og han har ingen, så det var helt godkendt at resultatet blev som det gjorde.”


(Foto: KCJ Foto)

2. heat skulle derimod vise sig fra sin ikke så milde side for Madbull Racings vedkommende. For enden af publikumslangsiden svigter bremserne på den Kawasakigrønne Seat, som rammer ind i siden på Nicki Kristensen. Under sammenstødet bøjes en bærearm, og da Kim Lund efterfølgende skal bremse går bilen sidelæns igennem svinget. Denne manøvre udløser så en stop-and-go straf for afkortning af banen, og da straffen er taget er der tabt så meget tid, at teamet krydser målstregen som 9ér.

”Det er ikke let at være tilfreds lige nu” sagde en skuffet Kim Lund efter heatet ”Alt hvad der næsten kunne gå galt, gik galt. Nu skal vi have kigget på bilen og så har vi ét skud i bøssen igen i 3. heat. Det er ved at spidse til, for med Nicki Kristensens sejr i 2. heat, så har han hentet point ind på os i mesterskabet, så nu må der ikke gå noget galt i sidste heat, hvor vi gerne skulle holde ham bag os”

3. heat blev en forløsning for Madbull Racing. Fra en startposition 9 kørte teamet nemlig en heatsejr i hus. Et heat, som ifølge Kim Lund sad lige i skabet; ”Det hele flaskede sig, der var gode og fair kampe, og selvom vi på ingen måde kan slappe af endnu i forhold til mesterskabet, så er det godt at vide at vi stadig har føringen efter denne weekend.”

Kampen om mesterskabet i Yokohama SuperCup afgøres til finaleløbet den 26-27. september på FDM Jyllandsringen. For Madbull Racings vedkommende bliver det med 40 kg. succesballast i boksen.

GJ


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: