Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Lørdagens sejr kostede dyrt i løb to for Christina Nielsen

World Challenge 
31/08/15 

Allerede inden starten af andet løb i Pirelli World Challenge på Sonoma, der blev afviklet søndag aften dansk tid, vidste Christina Nielsen, at det ville blive svært at følge op på lørdagens flotte sejr.
 

Sejren lørdag kom i hus efter flere tætte dueller og da startplaceringerne til søndagens løb blev afgjort ud fra omgangstiderne i løbet, blev det afgørende at Christina i sin Aston Martin V12 Vantage ikke i løbet havde en fri omgang til at sætte en god tid og hun skulle dermed starte som nummer 8 i GTA klassen, nummer 22 generelt i det store felt på 34 biler.


(Foto: Brian Cleary)

Christina kom fint fra start og vandt et par placeringer, men i sving 3 gik det galt forrest i feltet. Flere biler kørte sammen og et par holdt på tværs af banen. Christina var fanget i den forkerte side af banen og selvom hun nåede at bremse i tide, blev hun ramt af et par konkurrenter og var klemt inde, så hun kom sidst afsted.

Christina avancerede nogle pladser, men senere i løbet spant endnu en konkurrent af banen foran Christina og selvom hun igen nåede at undgå kontakt, var hendes vej spærret og det kostede meget tid før hun igen kom afsted og så var hullet op til førergruppen for stort og Christina kørte i mål på en femteplads i GTA klassen.

”Det mest positive søndag, var de mange de glade og positive tilkendegivelser jeg fik efter lørdagens sejr” sagde Christina med et smil efter søndagens løb. ”Starten går egentlig godt, men jeg havner i en uheldig situation, hvor jeg holder klemt mellem to biler. Det ødelagde fronten, så det var svært at holde farten i bilen i resten af løbet, da luften ikke længere passerede under og udenom, men igennem fronten. Jeg kæmpede mit bedste, men blev igen fanget i en konkurrents afkørsel og så var det slut med at avancere. Jeg er dog tilfreds med min og teamets indsats og kan se tilbage på en fantastisk weekend”.

Næste opgave for Christina Nielsen er i kommende weekend, 11-13 september, hvor sidste afdeling af Pirelli World Challenge afvikles på Laguna Seca i Californien.

Christina Nielsen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Sonoma
  •