Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Magnussen hurtigst i generalprøven før det store DTC-slag

DTC 
29/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKørerne i Automester DTC havde sidste træning inden søndagens afdeling
Deltagerne i AutoMester Danish Thundersport Championship havde lørdag middag deres sidste træning forud for søndagens store slag ved AutoPartner GP Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor den sjette af årets otte afdelinger køres.
 

Selv om træningen ikke talte til noget, blev der alligevel givet gas. Og specielt en kører gjorde det. Det var Jan Magnussen, Roskilde, der med tiden 1.09,829 var den eneste kører, som kom under 1.10-grænsen. Næsthurtigste mand var Marius Nakken, Norge, der ser ud til at have fundet formen igen efter en lidt skuffende løbsweekend på Ring Djursland, mens Ronnie Bremer, Hvidovre, viste gode takter ved at sætte tredjebedste tid.


Marius Nakken har fundet farten igen efter sin skubbende Ring Djursland-weekend
(Foto: CNPhoto)

Det var dog ikke alle kørere i AutoMester DTC, der gav den fuld gas ved lørdagens træning. Casper Elgaard, Risskov, var en af dem.
Under fredagens træning var han så uheldig at komme udenfor banen, så en curb rykkede bundkarret af hans motor. Mekanikerne fra Stark Racing måtte derfor bruge en god del af aftenen og natten på at montere en ny motor, og Casper Elgaard brugte derfor træningen til at funktionsteste motor og bil fremfor at sætte tider.

Lars Mogensen, Silkeborg, var en anden chauffør, der heller ikke gav fuld gas. Han havde ellers fået køredragten på, men da det viste sig, at hans motorblok var revnet, måtte han i indtage tilskuerens rolle. Nu forestår der mekanikerne fra AD Racing / Flexlease.nu en større opgave med at skifte motoren i hans Dodge Challenger.

Søndagen bliver en hektisk dag for kørerne i AutoMester DTC.
Tidtagningen køres 10.50. De to indledende kvalifikationsheat er programsat til 12.15 og 14.40, mens finalen køres 15.30.

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - DTC
  •