Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Udfordringer er altid velkomne

DTC 
29/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicki Petersen og Danpor Motorsport er parat til årets Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Tirsdag blev DTC-raceren testet på banen, og i weekenden er Hornslet-køreren klar til at lægge arm med de store drenge.
 

- Vi havde en god testdag i tirsdags, hvor der blev afprøvet forskellige opsætninger og fundet lidt fart i bilen. Der mangler lige det sidste, men det får vi fundet i de officielle træningspas - og så er vi med hvor det går stærkt, lyder det fra Nicki Petersen, der håber at kunne blande sig i medaljekampen på den midtjyske racerbane.

- Jeg har altid haft en simpel målsætning for hvert løb, og den ændrer sig nok ikke meget. Jeg kommer for at køre racerløb og for at give den gas blandt de store drenge - det skulle gerne ende med en placering deromkring hvor man får pokaler med hjem, siger djurslændingen med et stort smil.


Nicki Petersen er klar til weekendens Grand Prix
(Foto: Gripping Media)

Det 10 mand store team har arbejdet hårdt siden det seneste løb på Ring Djursland, hvor opsætningen af bilen drillede weekenden igennem. Holdånden, fighterviljen og professionalismen hos mekanikerne er med til at holde den unge racerkører oppe på mærkerne:

- Det er et helt enestående hold, jeg har bag mig, og det motiverer mig meget at vide hvor stærkt et team vi har med til løb. Jeg sætter pris på hver og én af de folk som arbejder for at jeg kan udleve mine drømme. Den slags kan man aldrig takke nok for.


Der bliver fuld fart på Danpor Motorsport ved Grand Prix Danmark
(Foto: Gripping Media)

Udover at holde Nickis rasende hurtige DTC-racer i topform, skal Danpor Motorsport også nå at servicere teamets godt 150 gæster i løbet af weekenden. Endnu en travl weekend forude for Nicki Petersen og hans DTC-team - det glæder han sig til:

- Jeg håber faktisk bare at vejret bliver godt, for så kan jeg både love solskin, god mad, spændende racerløb og højt humør, slutter DTC-køreren fra Hornslet.

Danpor Motorsport


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - DTC
  •