Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen og AutoPartner vil erobre sæsonens største løb

DTC 
28/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEt brag af en racerfest venter på Jyllandsringen den kommende weekend, hvor AutoPartner Grand Prix Danmark trækker over 200 racekørere fra ind- og udland. I DTC er Jan Magnussen klar til kamp.
 

Jan Magnussen er klar til kamp mod Danmarks bedste racerkørere, når sjette afdeling af Danish Thundersport Championship skydes i gang til AutoPartner Grand Prix Danmark på Jyllandsringen denne weekend. Foruden DTC afvikles en perlerække af andre racerløb for både biler og motorcykler.


(Foto: DENNIS RISAGER og MAGNUSSEN RACING EXPERIENCE)

– Vi har fortsat en kæmpe opgave foran os og skal forsøge at få så mange point med hjem til mesterskabet som muligt, lyder det fra Jan Magnussen.

Racerkøreren er tilbage i sin AutoPartner-sponsorerede Chevrolet Camaro #23, og efter seneste løb på Ring Djursland er Magnussen dumpet ned til en 3. plads i mesterskabet – dog tættere på føringen end efter den katastrofale weekend i København.

– Vi nærmer os hastigt sæsonens afslutning, og det handler naturligvis stadig om at vinde løb, men også om at køre et sikkert race uden at komme i problemer, forklarer Jan Magnussen.

– To gange i denne sæson er jeg blevet skubbet af banen i første sving, så det har ikke ubetinget været en fordel at start i forreste række. Der er kamp om pladserne, og nogle gange bliver det lidt for ivrigt.

– Men sådan er det. Vi er klar til at give den gas igen, og jeg ser frem til nogle fede dueller, som jeg senest havde med Dennis Lind på Ring Djursland. Det var fantastisk underholdning for alle, lyder det fra Jan Magnussen.

180 AutoPartner-gæster klar til underholdning

Den erfarne DTC-kører får da også noget at leve op til. Et samarbejde med AutoPartner, som er et landsdækkende værkstedskoncept under grossistkæden au2parts betyder, at Magnussens VIP-telt søndag gæstes af 180 værkstedsejere fra hele Danmark.

– Jeg håber naturligvis, at vi kan levere varen foran alle tilskuerne på AutoPartner-tribunen. Jeg kører jo med deres stolte logo og farver, og jeg vil naturligvis kæmpe for at få dem helt op i det røde felt og juble, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: DENNIS RISAGER og MAGNUSSEN RACING EXPERIENCE)

Også hos AutoPartner har man store forventninger til weekendens kæmpe motorsportsevent. De mange gæster bydes på mad og underholdning i det store teamtelt, hvor man får lov at komme helt tæt på Magnussens og hans crew.

– Vores medlemmer har glædet sig hele sommeren til den her weekend, så ingen tvivl om, at det bliver en sjov og underholdende dag. Det er folk med en stor interesse for motorsport, så det skal nok blive en succes, lyder det fra kædechef René Lang.

Michael Markussen: Årets største løb

Det unge medlem i Magnussen Racing Experience, Michael Markussen, ser med sindsro frem til weekendens opgør på Jyllandsringen. Den 23-årige Kolding-kører har vundet flere kampe på den jyske racerbane, og han er optimist forud for weekenden.

– Jeg var nervøs inden sidste afdeling på Djursland, men har det lige omvendt med denne weekends løb på Jyllandsringen, lyder det fra det unge DTC-talent.

– Jyllandsringen er sammen med Padborg Park min hjemmebane, og det er den bane, som jeg kender bedst, og som har givet mig karrierens bedste resultater.

Michael Markussen stiller op i sin Lauge Jensen-sponsorerede Chevrolet Corvette #18, og han mener, at den langtfra tilfredsstillende placering i mesterskabet får betydning for hans taktik i weekendens tre løb.

– Uheldige episoder gør, at jeg ikke kan opnå en samlet placering, som er værd at gå efter. Til gengæld kan jeg kigge på hver enkelt løbsweekend isoleret og gå efter de bedste resultater, og måske satse, hvor jeg ellers ville køre sikkert efter point.

– Grand Prix Danmark har altid været et kæmpe event, hvor rigtig manges øjne er rettet mod én. I forhold til sponsorer kan det være ret afgørende, at man gør en god figur.

Magnussen Racing Experience
Nikolaj Karlshøj


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Magnussen Racing Experience
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - DTC
  •