Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

René Prang er med igen på Jyllandsringen til Grand Prix.

Super
Challenge 

28/08/15 

MC-Basen Super ChallengeRoadracingkøreren René Prang er tilbage på Jyllandsringen i den kommende weekend. Han har ikke ligefrem haft heldet med sig i de seneste løb som har kostet to styrt med fysiske skader, skader på materiellet, og måtte udgå med maskinskade i det seneste løb på Ring Djursland.
 

René Prang glæder sig til at være tilbage på Jyllandsringen, som han betragter som sin hjemmebane. Det var netop på Jyllandsringen René Prang for 25 år siden startede sin karriere som roadracingkører og fik vist sit talent.


(Foto: Erling Prang)

Jyllandsringen betyder også noget særligt for René Prang, idet han bl.a. her har kunnet fejre et stort antal sejre, og det var her kimen blev lagt til mange af de mesterskaber og podiepladser han har høstet gennem karrieren. Derfor betyder det også noget særligt for René Prang at deltage på Jyllandsringen igen i sin 25 års jubilæumssæson.

Selv om Chancen for at genvinde det danske mesterskab nu er forpasset, er det ikke en mindre motiveret René Prang der lørdag og søndag sætter sig i sadlen på sin SuperBike roadracer, EBR 1190 RX. Sammen med mekanikeren Torben Almind har de brugt adskillige timer i værkstedet på at gøre raceren klar og forberede sig til weekendens løb.


(Foto: Erling Prang)

Forberedelse og motivation skal der til for at yde sit bedste, og for at det overhovedet giver mening at deltage. Som landstræner og talentudvikler har René Prang været med til at præge de unge talenter på landsplan. Sæsonen har vist at netop de unge talenter, Simon Tirsgaard og Alex Shacht trænger sig voldsomt på og giver den garvede racerveteran skarp konkurrence.

René Prang har endnu en teoretisk mulighed for at komme på podiet i den endelige stilling, og den chance skal køres, kommer det tørt fra Prang. René Prang får også fornøjelsen af at komme i konkurrence med sin ven fra barndommen og tidligere teammakker Ulrik Døssing Nielsen, der fik et forrygende comeback på Ring Djursland for to uger siden, idet han besatte en femte- og en tredjeplads på sin fabriksnye Ducati, i de to løb som René Prang måtte udgå af. Også fra den kant kan René Prang vente skarp konkurrence i weekenden.


(Foto: Erling Prang)

Ud over de to lokale roadracingkørere René Prang og Ulrik Døssing Nielsen, deltager teammakker Michael Brix Sørensen på sin Triumph 675 Daytona i SuperSport 600 klassen. Michael stammer ligesom René og Ulrik fra Thorning, hvor de 3 er vokset op sammen.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  • Jyllandsringen
  •