Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Steven og Simon Tirsgaard deltager i DM på Jyllandsringen til Auto Partner GP Danmark

Super
Challenge 

27/08/15 

MC-Basen Super ChallengeI den kommende weekend deltager brødrene Tirsgaard i 2. sidste afdeling af DM i Road Racing på Jyllandsringen, hvor Steven deltager i Supersport klassen og Simon i Superbike klassen.
Løbene afvikles sammen med DTC og en hel række andre bilklasser lørdag og søndag.
 

Steven Tirsgaard skal forsvare sin samlede føring på 3 point i Supersport klassen på sin Kawasaki ZX6R ned til Frans Thor Jakobsen. Der er ingen tvivl om, at Steven vil gøre sit yderste for at forsvare 1. pladsen. Han vil samtidig gerne dyste med nogle af kørerne på de meget kraftigere Superbike maskiner – det bliver helt sikkert nogle rigtig spændende og tætte kampe.


Steven Tirsgaard
(Foto: Marcel Renders)

Simon Tirsgaard skal forsøge, at forbedre den samlede 3. plads i Superbike klassen på sin BMW S 1000 RR maskine. Alex Schacht fører suverænt klassen med 90 point og har et forspring 37 point til nr. 2 Martin Iver Pedersen og 40 point til Simon på 3. pladsen. Simon vil gøre sit til at reducere afstanden til toppen. Der er rigtig mange i Superbike klassen, der vil tale med om podiepladserne til de 2 løb henholdsvis lørdag og søndag.


Simon Tirsgaard
(Foto: FotoTom.dk)

Tidtagning køres lørdag kl. 09:35 og løb kl. 17:20. Søndagens løb køres kl. 11:40.

Tirsgaard Racing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • Jyllandsringen
  •