Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Glæder sig til hjemmebanen

Legend Car 
26/08/15 

Når Kevin Verner i weekenden kører løb på Jyllandsringen, så er han på hjemmebane. Kevin og hele Autoforum Racing Team Silkeborg har base kun få kilometer fra banen.
 

Siden teamet er kommet hjem fra Sturup Raceway i Sverige har man kun brugt tid på at få klargjort bilen til weekendens Grand Prix på Jyllandsringen.

”Vi har ikke rigtig lavet andet end at klargøre bilen. Selv om jeg ikke fik pokaler i Sverige, så havde jeg farten” fortæller Kevin Verner som satte banerekord for klassen i Sverige.

ARTS teamets trofaste mekanikere vil lave de sidste justeringer på bilen efter den første træning på Jyllandsringen.


Denne weekend bliver med en ny sponsor.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin glæder sig til at køre i sin hjemby og han glæder sig samtidig til at kunne fremvise sin nye sponsor. Kevin og ARTS har indgået en aftale med firmaet Vargus, som fremstiller diverse værktøjer.

”Jeg tror det bliver en god weekend, hvor jeg kan få hentet en del points til mesterskabet og samtidig få noget god og fair race” slutter den unge racerkører fra Silkeborg.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Legend Car
  •