Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

To sejre ud af tre mulige for Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT

Special Saloon 
25/08/15 

Kun en kollision forhindrede et hattrick på Ring Djursland
Martin Vedel Mortensen var tilbage bag rattet af DK MOTORSPORTs Opel Corsa, da den seneste runde af Special Saloon Car-mesterskabet blev kørt på Ring Djursland. En ny-renoveret motor gav håb om fart og placeringer – og forventningerne blev opfyldt.
 

”Jeg synes, at vi havde godt med fart i bilen,” siger Martin Vedel Mortensen, ”og det var sjovt at gennemføre en hel weekend med bilen.” Jeg vandt det første og det tredje heat, men i det andet heat havnede jeg i sandet.”


Martin Vedel Mortensen havde farten i forrige afdeling. Nu gælder det Grand Prixet.

”En af mine konkurrenter mente ikke, at jeg skulle forbi. Jeg gik uden om ham på vej ned i det, man kalder Skoven på Ring Djursland, og så kørte han lige ind i mig, så jeg snurrede rundt og røg ud i sandet. Jeg havde over flere gange forsøgt at komme forbi ham på det sted, men hver gang lukkede han af. Det var ved at lykkes denne her gang, men da vi kom ned i Skoven, og jeg var forbi ham og skulle bremse, så ramte han mig. Det var ærgerligt.”

Den hvide og røde Opel Corsa fra DK MOTORSPORT endte i sandkassen, og selv om Martin Vedel Mortensen ikke kunne fortsætte ved egen kraft, var der ikke lagt op til det store ekstraarbejde for teamets mekanikere.

”Frontspoileren og forskærmen tog skade, men det var lige til at lappe sammen igen,” siger Martin Vedel Mortensen. ”De vitale dele som bl.a. hjulophænget havde ikke taget skade, så vi var hurtig klar til næste løb. Men der var en del sand, som skulle fjernes fra bilen.”

”På nær den ene episode var det en godkendt weekend, for jeg synes, at vi havde god fart i bilen.”

Næste udfordring finder sted den 28.-30. august. Det er det årlige GP Danmark, som køres på FDM Jyllandsringen, hvor årets sæson i Special Saloon Car-klassen blev indledt.

”Det er ved at være længe siden, at jeg har kørt på den bane, for ved sæsonpremieren var jeg desværre syg, så det bliver første gang for mig, at jeg kører på Jyllandsringen,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Men det glæder jeg mig til.”

”Grand Prixet er et højdepunkt i sæsonen. Det er det fedeste løb med masser af tilskuere og fans. Og så kommer der også en masse gæstekørere, og det plejer at være et godt løb.”

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Gitte Nielsen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her