Pirelli World Challenge

Johan Schwartz tager igen podier i World Challenge

World Challenge
24/08/15

World Challenge serien besøgte i weekenden Miller Motorsports Park, til blandt andet sæsonens løbsrunde 13, 14 og 15 i TC, TCA og TCB klasserne. For danske Johan Schwartz blev det en weekend med gode point, på trods af en beskadiget gearkasse, selv om det "kun" blev til én første plads.

Til første løb skulle Schwartz starte fra tredje position, efter Glen Nixon og Anderi Kisel, men det lykkedes på anden omgang at komme op på anden position, som han holdt til omgang 11, hvor det lykkedes at overhale Glen Nixon, i en manøvre der gav ham "Cadillac ATS-V Move of the Race". Kort efter gik gearkassen dog i stykker, og han faldt ned gennem feltet, og sluttede på en femte plads i TCB klassen.

Andet løb startede med en kamp mellem Nixon, Kisel og Schwartz, men allerede på anden omgang kunne Schwartz lægge sig i spidsen, og køre sejren hjem.

I tredje løb skulle Joey Jordan starte fra pole - en position som han holdt gennem hele løbet, hvor han til sidst havde opbygget en solid føring til Johan Schwartz på anden pladsen, og Glenn Nixon.

Gode point fra weekenden der er med til at underbygge føringen i mesterskabet.