Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

Historisk Rally Team Mejer varmer op til efterårssæsonen i Silkeborg

Historisk Rally 
24/08/15 

Deltager med to biler i Dansand Historisk Rally Silkeborg
Søndag den 30. august afvikles Dansand Historisk Rally i forbindelse med Automania, Silkeborg bilfestival.
Historisk Rally Team Mejer fra Horsens benytter søndagens mini rally til at pudse formen af inden efterårssæsonen for alvor skydes i gang.
 

Teamet deltager med de to kendte Volvo 242 turbo, som rallytilskuerne holder så meget af at se. Bilerne køres som sædvanligt af Kurt- og Heino Mejer, med henholdsvis Vagn Aage Hansen, Vejle og Bo Mølgaard, Barrit i co-driversæderne.

Kurt Mejer, Horsens har kørt hele forårssæsonen i udlandet
Historisk Rally Team Mejer’s ene kører, Kurt Mejer, Horsens, har i 2015 til dato deltaget i udenlandske løb i forbindelse med WERC Cup (West Euro Rally Cup). Der i foråret er kørt fire afdelinger af WERC, i henholdsvis Tyskland, Holland og Belgien.
Efter forårets fire løb i Cuppen, ligger Kurt Mejer, Horsens, med Vagn Aage Hansen, Vejle i co-driver sædet på en flot samlet 2. plads, blot et halvt point efter Aksel Schütt / Klaus Finke fra Tyskland.


Kurt Mejer ved Litermont Rallye 2014, Tyskland
(Foto: Sascha)

Heino Mejer, Horsens satser på et godt efterår
Heino Mejer, teamets anden kører, med Bo Mølgaard i co-driver sædet, har i første halvdel af 2015 deltaget i få udvalgte løb, alle afviklet i Danmark. Disse løb er alle fuldført med topplaceringer i den historiske klasse.
Rally-mandskabet satser i efterårssæsonen på at deltage i udvalgte løb, og bl.a. køre de resterende løb i Mini Rally Syd-turneringen, som er et åbent mesterskab, som afholdes af fire syd- og sønderjyske motorklubber. Desuden planlægges deltagelse i de tre sidste afdelinger om det danske mesterskab.
”Vi vil gerne opfylde vore mange fans ønsker om at se vores historiske Volvo på danske veje” siger Heino Mejer, ”og vi glæder os til at køre årets resterende løb i diverse løbsserier.


Heino Mejer var flyvende i 2. afdeling af DM i Hobro
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Har optimeret de voldsomme Volvo’er i sommerpausen
I løbet af sommerpausen har begge Historisk Rally Teams biler været adskilt. De er blevet optimeret på flere punkter. Dansand Historisk Rally Silkeborg vil blive brugt til at teste det nye set up på bilerne, og både Kurt- og Heino Mejer ser frem til iføre sig kørerdragterne, spænde hjelmen og give bilerne gas på de smalle snoede veje omkring Silkeborg.

Bilerne kan opleves her
Dansand Historisk Rally er en del af Automania, Silkeborg bilfestival, som i 2015 afvikles for 10. gang. Rallybilerne kan opleves i startområdet om formiddagen den 30.8., inden det kl. 12.00 går løs med første start. Rallycentrum er at finde på Søvej 1, 8600 Silkeborg.

rallypics.dk


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  •  
     

    Historisk Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: