Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Mikkel O. med i toppen, efter en forrygende weekend på Gelleråsen

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

22/08/15 

Det blev en forrygende racerweekend på svenske Gelleråsen i Karlskoga, for den unge struerbo, Mikkel O. Pedersen, der deltager i Scandinavian Carrera Cup, som eneste dansker!
 

Mikkel O. Pedersen og Norges Racing Team deltog i weekenden i 5. afdeling af Carrera Cup på Gelleråsen, Karlskoga i Sverige.


(Foto: racefoto.se)

Og sikke et race! Mikkel O. viste, at han er ved at finde sig til rette i racerbilen. Det tager dog cirka et år både for en racerkører og et mekanikerteam af finde sig til rette i racerbilen og ikke mindst at finde det rette set-up. Så selvom at det kun var 3. gang han satte sig i sin Porsche 991GT3 Cup og den unge racerkører igen måtte se sig på en racerbane, som han ikke har testet på, viste han gode takter under hele løbet.


(Foto: racefoto.se)

Fredag blev der afviklet 20 minutters træning og en kvalifikation, og lørdagens to heat bød både på en 6. plads og ikke mindst en fantastisk 3. plads.

Derved beholder Mikkel O. sin samlede 4. plads i det fine selskab, som tæller en del tidligere års vindere af Carrera Cup.


(Foto: racefoto.se)

"Vi lærer mere og mere om bilen hele tiden og jeg håber, at det er muligt at få flere sejre inden sæsonen er ovre", udtaler Mikkel O., som heller ikke har kørt på den næste svenske racerbane, Solvalla, som står for tur den 11. og 12. september.


Mikkel O. Pedersen
(Foto: racefoto.se)

"Jeg viste ikke engang at banen eksisterer", siger han og ler. Så det bliver spændende at følge det unge talent i de sidste to løb som er tilbage i Scandinavian Carrera Cup 2015 og se, om han kan komme på en samlet 3. plads – der er 22 point op, så det bliver sikkert svært, men alt kan ske inden det ternede flag smælder.

Bettina Overgaard Pedersen


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  •