Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen vil gøre comeback på Virginia International Raceway

SportsCar
Championship 

20/08/15 

Sidste år sad han på bænken, men denne weekend vil Jan Magnussen gøre comeback på Virginia International Raceway, når ottende afdeling af TUDOR-mesterskabet flages grønt søndag aften dansk tid.
 

Et voldsomt crash og efterfølgende hjernerystelse betød, at Jan Magnussen sidste år måtte droppe løbet på Virginia International Raceway. Nu er Corvette-duoen Magnussen og Garcia tilbage på den berygtede bane i Virginia, hvor danskeren skal vende sidste års skuffelse til sejr.


(Foto: Richard Dole / Jan Magnussen Racing)

– Jeg glæder mig til at komme tilbage på VIR, hvor vi har haft nogle gode ræs gennem tiderne, lyder det fra Jan Magnussen.

– At miste sidste års løb grundet et crash, hvor jeg gled af banen, fordi en anden bil havde tabt kølervæske, var en kæmpe skuffelse, men det har jeg lagt bag mig.

– Nu har Antonio og jeg fuldt fokus på at bevare vores føring i GTLM-mesterskabet.

Weekendens løb bliver helt specielt, da det kun har deltagelse af GT-klasserne, hvilket betyder, at Magnussen og Garcia har mulighed for at tage den generelle sejr.

– Det bliver bestemt ikke nemt, for konkurrencen i vores klasse er som altid benhård med især Porsche, som har vist sig stærke, forklarer Jan Magnussen.

– Samtidig er banen et udfordrende miks af hurtige og meget tekniske sektioner, så jeg forudser umiddelbart et sprintløb med masser af kamp fra start.

– Vi vil kæmpe lige så hårdt, som vi plejer. Det skal nok blive spændende.

Weekendens løb får også deltagelse af en anden hurtig dansker, nemlig GTD-køreren Christina Nielsen. Ligesom sin landsmand fører hun mesterskabet i sin klasse.


(Foto: Richard Dole / Jan Magnussen Racing)

Tidsplan for Oak Tree Grand Prix at Virginia International Raceway

Fredag 21. august
11.45 (17.45 dansk tid) — Træning #1
16.00 (22.00 dansk tid) — Træning #2

Lørdag 22. august
09.55 (15.55 dansk tid) — Træning #3
17.05 (23.05 dansk tid) — Kvalifikation (GTLM)

Søndag 23. august
08.35 (14.35 dansk tid) — Warm-Up
13.05 (19.05 dansk tid) — RACE (2 timer 40 min)

OBS! Danske fans kan følge Jan Magnussen og Corvette C7.R #3 live på Motors TV, FOX Sports samt live-streaming via www.imsa.com.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Virginia Raceway
  • 23/08/15 - Virginia Raceway - SportsCar Championship
  •