Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Op- og nedture på Ring Djursland

Special Saloon 
20/08/15 

Ring Djursland er Danmarks mest kuperede racerbane. Men det var nu ikke derfor at tilskuerne til banens 50 års jubilæumsløb blev vidner til både op- og nedture i First Stop Special Saloon feltet.
 

Derimod kom vejret, i lighed med løbet det foregående år, til at spille en rolle i søndagens første løb, hvor himlens sluser åbnede sig kort før afslutningen..

Her fik Per Frost den største optur, da han i silende regn kørte sin Forza Ferrari 458 frem til sejr foran norske Rune Ydstebø, Chevrolet Corvette Z06R, og Andreas Kjærgaard, Scotty GT.


Per Frost mestrede de vanskelige vilkår bedst og vandt på regnvåd bane

Det var Per Frosts første sejr, men en tredjeplads i lørdagens løb og en andenplads i finalen viste, at Ferrarikøreren også er hurtig på tør bane, og på rekordtid har etableret sig som en af klassens topnavne.

Løbet endte til gengæld med nedtur for feltets mindst og mest erfarne kørere, da Nicole Rasmussen spandt rundt med sin Ferrari F430 Challenge på den regnvåde bane og efterfølgende blev ramt af Jørgen Hansens Porsche 997 RSR.

Begge kørere fik knubs og en efterfølgende kontrol på hospitalet viste, at Nicole Rasmussen havde pådraget sig en hjernerystelse, men hun blev dog udskrevet med det samme.

Men det kommer nok til at tage lidt længere tid inde vi ser de to biler på banen igen. Skaderen var så omfattende at begge team melder, at vi ikke skal regne med at se disse biler mere i denne sæson.

Martin Vedel Mortensen oplevede både op- og nedtur i SS2. Han var tæt på at score hattrick med sin Opel Corsa, men endte uden point i regnvejrsløbet, hvor han netop havde overhalet Hans Hartmann Petersen, Honda Accord, da de to kolliderede og måtte en tur udenfor banen, hvor Corsa'en blev holdende.


Martin Vedel Mortensen og Hans Hartmann Petersen inden de kom for tæt på hinanden

Hans-Henrik Pedersen havde også optur med sin flammespyende Chevrolet Corvette GT-1, da han var næsthurtigst i tidtagningen og sikrede sig andenpladsen i lørdagens løb.


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her