Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Fine resultater for Team AD-Racing

DTC 
18/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKasper H. Jensen holder fast i toppen i den samlede stilling på fjerdeladsen efter en stribe imponerede resultater på Ring Djursland. Også Henrik Ziegler og Lars Mogensen fandt mere fart i bilerne.
 

Det blev til både en podieplacering som nummer tre og til en fjerde og en sjetteplads for Kasper H. Jensen, der i løbet af weekend fandt masser af fart i raceren og kunne køre en solid tidtagning og sikre sig fjerde startposition. Det blev vekslet til de gode resultater, der sikrede point til kontoen så rookieen i dag kan indtage fjerdepladsen i toppen af feltet med Casper Elgaard, Dennis Lind og Jan Magnussen.


Kasper H. Jensen

”Super fed weekend med rigtig god fart i både regn og tørvejr. Vi fik arbejdet godt i teamet og dette bærer weekendens resultat også præg af. Dejligt at være tilbage i toppen efter vores dårlige weekend i København,” siger Kasper H. Jensen.

Blev hurtigere
For Lars Mogensen stod det på pause i København, men på Djursland var han tilbage i bilen og selvom han ikke er fuldt ud tilfreds med en 16. plads og to 17. pladser, så var der en positiv udvikling hele weekenden.


Lars Mogensen

”Jeg var over 4 sekunder efter den førende bil i starten og havde store problemer med understyring. Det fik vi rettet lidt op på og jeg fik mere fart i bilen og skar to sekunder af tiden. Det er selvfølgelig positivt, men det er jo alligevel ikke noget man er helt tilfreds med som racerkører,” siger Lars Mogensen og forklarer:

”Man kører jo for at vinde, men efter en evaluering så kunne jeg godt, se at med de problemer der var med bilen, så kan jeg godt være tilfreds med at jeg alligevel skar et par sekunder af tiden.”

Fantastisk bane
Henrik Ziegler var efter løbene meget tilfreds med weekenden som helhed med sin 14, 18 og 15. plads. ”Det var en god weekend for mig, for jeg havde den bedste fart i bilen i år. Det var meget udfordrende forhold med regn, tørvejr, regn igen og lidt panik med diverse ting på bilen, men alt I alt en kanon raceweekend, hvor jeg bare ble hurtigere og hurtigere,” siger Henrik Ziegler, der er begejstret for banen.


Henrik Ziegler

”Ring Djursland er en lille, men fantastisk og meget udfordrende racerbane. Jeg glæder mig allerede til at køre der igen,” siger Henrik Ziegler.

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu
www.ad-racing.dk


Læs mere om:
  • Henrik Ziegler
  • Kasper H. Jensen
  • Lars Mogensen
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - DTC
  •