Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Optimist inden løbet

DM Rally 
18/08/15 

Men Thorben Nielsen måtte sande at kendsgerningerne efter løbet ikke levede op til egne forventninger, løbet var DM3 på Møn, løbets navn var Gjønge Rally, og ny i codriversædet var koryfæet i bilorienteringskredse Harald Søndergaard, så det med at finde vej mellem prøverne, lå i trygge hænder.
 

På prøverne var sagen en ganske anden, ikke Haralds skyld, men Thorben kunne ikke finde balancen mellem ’for lidt og for meget attack’, men ordet erfaring dækker vist meget godt ind her.

’Vi bøvlede med manglede gear, det er ikke godt i en 75 hestes rallybil (Renault Twingo MRC), men mekanikerne lavede det i pausen, derudover prøvede jeg at optimere mine nedbremsninger til vinkel sving, nogle gange sad de lige i skabet, andre gange var jeg flov på egne vegne. Derudover overhørte jeg Haralds stemme på rundbanen under en nedbremsning til chikanen hvor den låste hjulene ved udfletning til mål, og kørte en omgang for lidt, jo det var igen kun min egen skyld, at Nicolai igen fik overtaget, vores noter var ok, jeg stoler også på dem, men kan pt ikke leve op til deres graduering, trist’, sagde en lidt mut Thorben efter løbet.

Nu må Thorben hjem og evaluere løbet - dertil er han ganske god, og folkene omkring ham har stor viden, men tilfreds med løbets resultat, det var han ikke.

Allan Post


Læs mere om:
  • Møn
  • 15/08/15 - Møn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: