Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sejren var taktikken

DM Rally 
17/08/15 

Men Team Racershoppens Jacob Jensen/Broby og Claus Kammersgaard/Grindsted måtte sande at andre have samme taktik, da 3. afdeling af det danske mesterskab i rally blev afholdt på Møn, under navnet Gjønge Rally.
 

Klassen 2WD under 1600 kubik er sportens dynamit klasse, og dermed skulle Jacob holde hans Peugeot 208 R2 godt i ilden, hvis en sejr skulle blive en realitet.

Ugen inden rallyet havde teamet deltaget i det traditionsrige rallysprint Tvilum Rallyshow, bare lige for at få alting finpudset, men rallyprøverne på Møn er direkte modsat prøver af et rallysprint, så det var først på Møn at det kunne ses, om farten var der.

Og farten var som ganske ok, men Kim Madsen i Peugeot 208 og Simon Larsen i Citroen C2R2 Max var en kende hurtigere på Møns hurtige prøver, der var 21 sekunder op til den fortjente klassevinder Kim Madsen, og 8 sekunder op til Simon på 2. pladsen, så resultatet af dagens anstrengelser i dette kompakte Mini rally blev en 3. plads i klassen, og dermed igen pokaler med hjem, nu skal løbet evalueres, og taktikken til det næste løb er igen at køre med om klassesejren.

Allan Post


Læs mere om:
  • Møn
  • 15/08/15 - Møn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: