Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Missede værdifulde point i tæt fight

DM Rally 
16/08/15 

Simon Larsen og Henrik Skott måtte se sig slået af deres konkurrent
25-årige Simon Larsen fra Nykøbing Falster og 27-årige Henrik Skott fra Maribo, kørte i den forgange weekend 3. afd. af Danmarks Mesterskabet i Rally, i og omkring Stege, hvor de måtte se sig henvist til 2.pladsen.
 

”Vi havde forberedt os godt til løbet og alt var klar til ”Full-Attack” fra første meter. Vi kører fuldstændig samme tid som Kim Madsen på løbets 1. prøve, så linjen var lagt til resten af løbet”, udtaler Simon Larsen.

Simon Larsen og Henrik Skott fik hentet en langsommere bil på løbets eneste rundbane, alle gange prøven blev kørt.

”Det koster altid når man skal overhale, især når vejen er så smal at der kun kan være én bil. Hvis vi fjerner vores tidstab på rundbanen så slutter vi på fuldstændig samme tid som Kim Madsen i slutstilling. Det havde været fedt, men det var nu alligevel meget tæt”, fortæller Simon Larsen.


Simon Larsen og Henrik Skott

Nu ser holdet frem til næste afd. Af Danmarks Mesterskabet i Rally som skal køres i Juelsminde d.11.-12. September.

”Vi har lidt at arbejde på hjemme, inden næste afdeling. Vi skal have fundet noget mere fart. Jeg synes de to Peugeot kørere, Kim Madsen og Jacob Jensen har lige rigeligt med fart på,” udtaler Henrik Skott.

Simon Larsen RallySport
www.simonrally.dk


Læs mere om:
  • Simon Larsen
  • Møn
  • 15/08/15 - Møn - DM Rally
  •