Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Endnu en god weekend for Johan Schwartz

World Challenge 
17/08/15 

Det blev til to polepositions og tre første pladser på podiet til Johan Schwartz, i TCB klassen ved Pirelli World Challenge løbene på Mid-Ohio, hvilket bringer ham tilbage i spidsen af mesterskabet.
 

Johan Schwartz er tilbage i rollen med at vinde det hele i TCB klassen ved Pirelli World Challenge løbene, og fik med sine sejre på Mid-Ohio rundet sin ottende sejr i 2015. De var ellers løbet ind i lidt problemer ved de sidste løb på Road America, men det blev der rettet op på til denne weekends løb.


Johan Schwartz
(Foto: world-challenge.com)

I weekendens første løb, vandt Johan Schwartz over Nixon og Boehm.
"Vi gik igang med at arbejde på bilen med det samme vi fandt ud af at der var problemer på Road America. Og jeg vidste at Mid-Ohio ville blive en god bane for vores Chevy Sonic. Jeg kan også godt selv lide banen, selv om jeg kun har været her én gang tidligere. Bilen føltes godt helt fra starten. "ZERO Cancer" teamet gjorde et fantastisk arbejde med at indarbejde nogle ændringer under træning og kvalifikation. Under løbet kom jeg uden om Glen (Nixon) i andet sving, og tog føringen. Jeg kørte rundt på ydersiden, hvilket ikke var det værste sted til den manøvre, da der er god plads til en eventuel afkørsel".


(Foto: world-challenge.com)

Andet løb blev startet fra pole position, og Johan Schwartz holdt sig foran indtil målstregen, hvor han vandt TCB foran Nixon og O'Gorman.
"Indtil videre har det været en perfekt weekend med to sejre", fortalte Johan Schwartz. "Vores Chevy Sonic har haft nogle udfordringer gennem sæsonen, med diverse vægtjusteringer. Vi var heldige i dagens første løb, hvor Glenn Nixon havde lidt problemer med styringen. Jeg var heldig at få det rene spor, for jeg kunne se at de lige numre kæmpede med positionerne i dag. Jeg skulle bare kæmpe med de hurtigere biler i dag. Men ingen kontakt, og masser af sjov. Jeg tager nok ikke for mange chancer, før vores føring er større - Lige nu kan vi tabe hele sæsonen på gulvet."


(Foto: world-challenge.com)

Også tredje løb blev startet fra pole, og igen holdt den position til mål, hvor han vandt klassen foran Nixon og Salinsky.
"Mit løb gik helt fantastisk", sagde Johan Schwartz efter løbet. "Jeg fik en god start, og Pirelli dækkene gjorde et godt job gennem alle tre løb. De er konsistente, og holder løbet igennem."


(Foto: world-challenge.com)


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  •