Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen er klar til fest og race på Ring Djursland

DTC 
14/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår DTC-feltet i weekenden giver den fuld gas på den kuperede, østjyske racerbane, bliver det med det lokale racertalent, Nicki Petersen, på banen. Hornslet-køreren har i de seneste sæsoner deltaget i dansk motorsports topklasse i sit eget team, Danpor Motorsport.
 

I den kommende weekend er Nicki at finde på sin hjemmebane, og som altid er han klar i mælet når snakken falder på forventningerne til weekenden:


Nicki Petersen vil være med i toppen på hjemmebanen, Ring Djursland.
(Foto: Denner Photo)

- Der er ikke nogen ændring i min målsætning, selvom det er hjemmebane - jeg er her for at give den gas og vise at jeg kan være med på topplan!

Nicki vendte for to uger siden tilbage til dansk motorsport efter at have fokuseret udelukkende på det europæiske NASCAR-mesterskab i forårssæsonen. Udlandseventyret har givet værdifulde erfaringer som kan bruges på de danske baner:


Med godt 70 gæster får Danpor Motorsport nok at se til i weekendens DTC-afdeling.
(Foto: Denner Photo)

- Ring Djursland er en spændende og udfordrende racerbane, ikke mindst fordi der er så store højdeforskelle. For mig bliver det mere specielt fordi vi i denne weekend har omkring 70 gæster på besøg i teamet, så jeg håber virkelig at kunne give dem et flot resultat med hjem.

Løbene i Danish Thundersport Championship vises på TV2 Sport søndag fra kl. 18.05.

Nicki Petersen / Danpor Motorsport


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - DTC
  •