Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

DS3 Cuppen klar til Djurslands bakker

Citroen DS3 Cup 
14/08/15 

Den mest kuperede asfaltbane i landet lægger denne weekend bakker til fjerde afdeling i DS3 Cuppen.
Efter en lang sommerpause går det nu løs igen for mærkeklassen for de franske racere, når de kører denne weekend ved Ring Djurslands 50-års jubilæumsløb. Igen må alle øjne rettes mod Rasmus Klarskov, der har været tæt på urørlig i de første løb. Bortset fra uheld på Rudskogen har den tidligere mester sat sig på det meste i klassen indtil videre.
 

Jacob Mathiassen jagter konkurrenten med #11 på siden fra andenpladsen i mesterskabet, mens Jørgen Worthmann er tæt på den unge Hobro-kører.


Tidligere rallycrossmester Rune Staudt kører denne weekend Ring Djursland - en tidligere rallycrossbane.
(Foto: Ewert Foto)

Rallycross-mester Rune Staudt holder fast i fjerdepladsen foran Anders Rohde, der med stabil kørsel flere gange har sneget sig ind i mellem frontrunnerne i klassen.

Bedste norske kører i klassen er Marcus Påverud – og den unge kører kommer denne gang til en bane, der i forskellen på højdemeter minder om norske Rudskogen.

DS3-kørerne skal tidligt op, da første træning køres 08.50 lørdag. Tidtagning er 13.10 samme dag, mens begge løb køres søndag – klokken 12.30 og 14.55.

DTC, som DS3 Cup varmer op til, kan som altid ses på TV2 Sport søndag.


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  •