Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin er klar til det svenske

Legend Car 
14/08/15 

Efter en fantastisk kamp med uheldigt udfald sidste gang på Ring Djursland, er Kevin Verner i denne weekend til at hente point på Sturup Raceway.
 

Løbet ved midsommerløbet på Ring Djursland gik ikke helt så godt som Autoforum Racing Team Silkeborg kunne have håbet på. Allerede efter kvalifikationen stod det klart at Kevins bil havde et mindre bremseproblem.

Det lykkedes dog alligevel den unge racerkører at køre sig til en plads som nummer fire. Det betød at Kevin skulle starte som nummer 16 i den omvendte start placering i første løb.


Kevin var foran indtil hans kardanaksel gik løs
(Foto: Motorsporten.dk)

I første løb kørte Kevin sig hele ti placeringer frem i det store felt og sluttede som nummer seks. Det blev derfor også hans start placering til løb nummer to.

Med bremse problemer og en hård kamp oppe foran i feltet kørte Kevin Verner sig endnu en placering frem og sluttede derfor andet løb som nummer fem.

Weekendens sidste løb kommer Kevin godt med i starten og er på trods af sine dårlige bremser med helt fremme og kæmpe om første pladsen. Det var en hård kamp helt fremme i fronten af feltet og flere gange så det ud til at Kevin kunne vinde løbet.


Kevin har trænet nogle dage på Sturup
(Foto: Motorsporten.dk)

Kort før løbet er slut opstår der endnu et problem. Bilen begynder at ryste og det viser sig at kardanakselen er rystet løs og Kevin må sætte farten ned og slutte som nummer tre.

Kevin startede allerede onsdag med at teste på Sturup Race. Autoforum Racing Team Silkeborg har allerede fundet et rigtig godt grund set up til banen og torsdag eftermiddag var den unge racerkører i top tre tiderne igen.

De gode test resultater giver forhåbninger om at om en masse point i weekenden. Planen er at få en fejlfri weekend og hente ind på de to mesterskabs førende.

”jeg har farten i bilen efter de to testdage og håber at kunne hente nogle point på de to foran mig i mesterskabet” fortæller Kevin Verner, som samtidig glæder sig til noget godt og fair race i weekenden.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Legend Car
  •