Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

HM Racings duo vil følge op på de seneste fremskridt

DTC 
14/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekenden stiller HM Racing til start i femte afdeling af AutoMester Danish Thundersport Championship. Det sker på Ring Djursland, og her håber både Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard at kunne følge op på de fremskridt, de har noteret sig ved de to seneste mesterskabsafdelinger.
 

”De sidste par afdelinger har været fine for os, selv om vi har været lidt uheldige,” siger Nicholai Eberhard. " Vi har vist, at vi har haft farten. Det gjorde vi både på Padborg Park og i København, hvor vi lå tæt på de forreste kørere og havde nogle rigtig gode tider.”


Nicholai Eberhard (tv) og Martin V Jensen håber at kunne fortsætte i det høje tempo

Det er ikke blevet til nogen test for HM Racing siden forrige løbsstart ved Copenhagen Historic Grand Prix, og netop Ring Djursland er kendetegnet ved, at det ikke er muligt at teste her på forhånd.

”Vi må bare tage den på rutinen,” siger Nicholai Eberhard. ”Vi kørte på banen en gang sidste år. Det var i silende regnvejr, og det var vist her, at jeg fik mit bedste resultat i 2014, men nu har vi lært bilerne bedre at kende, og vi har også fundet mere fart i dem, så jeg tror, at vi får en god løbsweekend.”

”Jeg tror, at det bliver meget tæt,” tilføjer Martin V. Jensen. ”Banen er ikke så lang, så de første mange kørere i tidtagningen kommer nok til at ligge inden for få tiendedele.”

”Jeg vil prøve at se, om jeg kan være med fremme ligesom jeg var i København. Jeg satser på at komme i top 5, og hvis det bliver til et bedre resultat, kan vi kun være godt tilfredse.”

Trods de manglende muligheder for at teste er den seneste tid dog blevet brugt på forberedelser.

”Jeg har brugt tiden på at lave meget fysisk træning, og det gør også, at jeg føler, at jeg er klar mentalt. Nu må det godt snart blive weekend,” siger Martin V. Jensen.

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Ring Djursland
  • 16/08/15 - Ring Djursland - DTC
  •