Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Dacapo for Kenneth Madsen

Rally 
14/08/15 

Suzuki Motorsport var atter med ved årets udgave af Tvilum Rallyshow i Fårvang, og her formåede Kenneth Madsen (Ruds Vedby) at sikre sig et dacapo.
 

”Løbet var lidt ligesom sidste år. I 2014 kørte jeg 3.13 i finalen, og det gjorde jeg også i år,” siger Kenneth Madsen. ”Men ligesom sidste år måtte jeg desværre nøjes med at blive næstbedste kører i en tohjulstrukket bil, for Brian Madsen slog mig atter.”

Køreren i den hurtige Suzuki Swift Maxi 2000 var dog ikke utilfreds med slutresultatet.

”Om en uge skal vi køre årets eneste DM-rally på denne her side af Storebælt, og jeg ville ikke risikere noget, men have en hel bil med hjem, så vi ikke skal bruge tiden op til løbet på Møn på at rette buler ud hjemme på værkstedet,” siger Kenneth Madsen.


Kenneth Madsen er klar til næste DM-rally.

Netop det kommende Gjønge Rally på Møn den 15. august har Kenneth Madsens fulde fokus. Også fordi en af rivalerne fra Tvilum Rallyshow er med igen.

”Til DM-løbet vil jeg gerne slutte foran Brian Madsen, som er med igen, men nu er det også sådan, at ved det sidste DM-rally fik Henrik og jeg ingen point, og dem har vi brug for,” siger Kenneth Madsen. ”Hvis ikke jeg kan slå Brian, så vil jeg være tilfreds med at slutte lige foran ham, hvis jeg har afstand til Carsten Jensen, som fører DM i min division.”

”Brian bliver ikke nem at slå, og han vil også gøre alt for at vinde sin klasse. Det ville være dejligt at slutte foran ham i løbet, men jeg vil ikke gøre alt for gøre det. Men det er mesterskabet, som har vores fokus. Havde vi haft nogle gode point fra sidste løb, så ville jeg måske have en mere klar strategi forud for løbet. Nu vil jeg vurdere det på dagen efter de første prøver.”

Suzuki Motorsport
Teamchef Anders Lysen


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • Fårvang
  • 07/08/15 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: